17 Ocak 2018 Çarşamba

Ronaldinho da bıraktı demek, izlemesinden en keyif aldığım futbolcu


Bu tarz yazıları yazmayı hiç beceremesem de söz konusu Ronaldinho olunca kayıtsız kalamadım. Bıraktı demek, izlemesinden en keyif aldığım futbolcu. Ronaldinho'dan çok daha iyi birçok futbolcu yazılır, söylenir de böylesine saf yetenekleri bir başka seviyorum. Tam bir cambazdı, en üst seviyede dahi işin "şov" kısmından ödün vermeden büyüdü. Ne yapacağını kestirmek güç, nasıl bir önlem alabilirsiniz ki. 10 numaralar denildiğinde Ronaldinho'nun da hatırı sayılır bir yeri olacak, benim için ise en iyilerden biri. Rijkaard'ın Barcelona'sı tabii, apayrı bir yerde, o takımın da en büyük parçası olan Ronaldinho. En üst seviyede bırakmasını isterdim, ya da günün birinde yolunun Galatasaray'a düşmesini. O ihtimal de doğdu çünkü. Yaşantısı, profesyonelliği bambaşka konu ve o da beraberinde gelse işin rengi daha da değişir. Daha iyisi olabilir mi demeyin, bu adamın yeteneklerinin ucu yok. Neyse, Ronaldinho'yu izlediğim için kendimi daima şanslı hissedeceğim..

2 yorum:

  1. Muhteşem bir oyuncu tarih boyunca belki en iyi,en golcü,en yetenekli oyuncusu olarak anılmayacak ama yeteneğin,skora katkının,göze hitabın ve başarının birleştiği en iyi oyuncu olarak anılacaktır. Jay Jay Okacha ve Deilson yetenek olarak daha iyi olabilirler ama hiç biri başarıyı yanlarından getirmediler.
    Kanat forvet ve forvet arkası oynayan Ronaldinho, Barcelonanın küllerinden doğmasının mimarlarından biri.

    Muhteşem uzun pas yeteneği, imkansız hareketleri sanki plajda gösteri yapıyormuş rahatlığında yapabilmesi. Sağ beklerin, sağ stoperlerin ve defansif ortasahaların korkulu rüyası.
    Terry nin içinden geçen, David Seaman ın gökyüzünün detaylarını incelemesinin, Ramosun sağ tarafındaki sızının, Atletico Madrid defansı oyuncularının bel fıtığının, Milan ın Atletic Bilbaonun topa hasret ile bakmalarının nedeni.

    Sırtı ile asist yapan,Flip Flap ın uzmanı. Takımdaki sağ açık oyuncularının kaleci ile karşı karşıya kalmalarını sağlayacak bir adet raket e sahip olması.
    Hala youtube dan videoları izleme nedenim. Ayrıca bu nedenle müzik kültürümün gelişmesinin nedeni.

    İzlenmesi gereken maçlar. Vİllareal, Real Madrid,Betis(3 maç) ATletico Madrid deplesman,Malaga 2005/2006, Villareal,Atletic Bilbao 2006/2007, Sevilla,Deportivo,Balbao,Santander 2004/2005, Osasuna,Real Sociedad,Espanyol 2003/2004 benim için başlıcaları. Youtube da videolarını bulabilir bu muhteşem anları tekrar yaşamak isteyenler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için teşekkür ediyorum, çok güzel anlattın..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir