26 Eylül 2025 Cuma

Alanyaspor 0-1 Galatasaray, kötü olan yerini felakete bıraktı


Ligde 7'de 7, yediğin gol sayısı sadece 2. Buradan bakınca muazzam görünüyor değil mi? Peki ya Galatasaray'ın futbolu ve Avrupa'ya yönelik duyduğu beklenti? Alanyaspor deplasmanı zor da, Galatasaray bu kadar aciz nasıl kalabiliyor? Kimler "galibiyet" sonrasında çok mutlu, mühim olan 3 puan diyebiliyor? Önce Allah istedi, sonrasında Uğurcan Çakır. Uğurcan Çakır için negatif algı son bulur umarım. Maç kazandırmak için geldi, 3 puanı cebine atmanı sağladı. Peki ya oyun? Ligde kalitenle ayaktasın da, şu görüntünün Avrupa'daki cezası ne olur?

Gidişat en başında belliydi bu arada. Galatasaray savunması, ilk dakikadan itibaren arkasında açık vermeye başladı. Merkezde eziliyorsun, oyun dar alana sıkışmış ve Alanyaspor da atletizmiyle seni boğdu. Topa sahip olamıyor, ilerde tutamıyorsun. Organizasyonu falan geçtim artık. "Kaliteyle" kazandık diyebilmek için dahi bir şeyler olmalı. Singo'nun absürt çalımı ve asisti, Icardi'nin bitirici kalitesi yapmış olduğum tanıma tek uyan an. Icardi toparlıyor da, arkasındaki 3'lünün felaket görüntüsünü ne yapacağız? Barış Alper Yılmaz ve Sane, eksi bile yazmıyor, daha aşağıdalar. Öyle bir gün ki Sallai dahi felaket halde.

2. yarıyı nasıl unutacağız? Tamamıyla, Uğurcan Çakır ve Alanyaspor arasında geçen mesai. Okan Hoca, her hamlesiyle oyunu daha da içinden çıkılmaz hale getirdi. Kötü olan yerini felakete bıraktı. Rakip akın akın geliyor, bunu da risk alarak yapıyor. 3 tane imkan yakaladın, Sane ve Barış Alper Yılmaz harcadı. Önde top tutamıyorsun, asla sakin değilsin. Topa da sahip olamamaktasın, sen ne yapıyorsun? Metehan Baltacı bir anda sağ beke geçiyor, Yusuf Özdemir dakika başı pozisyona giriyor. Sallai önce önde, sonra sol bekte. Jakobs & Abdülkerim Bardakcı hamlesi, Sara çıkarken oyuna dahil olan İlkay Gündoğan. Merkezin delindi ya zaten. Senin yaptığın hamleler ne savunmanı güçlendiriyor, ne de hücuma yönelik.

Osimhen hamlen dahi kontrolsüz. Forveti 2'ledin, zaten boş merkezin daha da yol geçen hanı oldu. Hamleleri düşünüyorum, mantık arıyorum. Metehan Baltacı'nın son maçı ne zamandı? Stoperde ne buldun da, sağ bek halinde ne aradın? İlkay Gündoğan diye oyun bağırıyordu ama Sara yerine mi? Al Sane'yi o girsin, seni sakin kılsın. Merkeze aldın, sadece Lemina'yla orayı bıraktın. Şu maçı kazanmış olman Allah'ın çok büyük lütfu. Uğurcan Çakır da neden transfer edildiğini gösterdi. Belki de böyle bir maç oynamaya ihtiyacı vardı. Algılar yıkılmıştır diye düşünüyorum. Sıcak gününde onu geçmek neredeyse imkansız. Biraz da Singo anormalliği, Icardi kalitesi dersin ama her maçı böyle kazanamazsın. Hele ki Avrupa'da zaten şansın yok.

7 de 7, Okan Hoca'yı kurtarmayacak. Kötüye giden, Avrupa'ya yönelik hayal ettirmeyen bir Galatasaray var. Teknik direktörün kenar hamleleri, her geçen hafta daha mı kötüye gider? Acaba bugün Okan Hoca ne icat edecek diye maçları izliyoruz. Avrupa'dan umut edemediğimiz ortamda da, konuşacak çok bir şey kalmıyor. 4 yıl üst üste şampiyon olmak elbette önemli ama orada dahi rakiplerin içinde bulunduğu kaotik ortamın duacısıyız. Maalesef oyun ve taktik hazırlık yok. Doğaçlama ve panik halinde gerçekleşen hamleleri izliyoruz. Gün sonunda da sorunu transferde arıyoruz. Daha ne kadar harcanabilir? Önümüz Liverpool maçı. Şu takım çıkıp nasıl reaksiyon gösterecek? Galatasaray'ın olduğu yerde umut var da, acaba Okan Hoca "negatif" anlamda o gün ne icat edecek?

73 yorum:

  1. Tam anlamıyla rezalet ve kepazelik. Bizim bir hocamız var mı acaba? Yine çorba yine karman çorman. Kimin ne oynadığı nerde oynadığı belli değil. Biz bu maçı neden oynadık? Ne denedin? Metehan ne alaka? Arda Ünyay diye bir çocuk vardı onu götürmedin bile?
    Adım adım felakete doğru gidiyoruz. Taraftarın Okan Buruk’u bir kaşık boğar yuhalar. Okan buruk ne yaptığının farkında değil? Bu artık aptallıktır başka bir şey değil.
    Yazıklar olsun. 4 sene oldu ortada ne bir sistem var ne bir oyun var. Set kuramayan, rakibin ceza sahasına giremeyen bir takımız.
    Osimhen İcardi nasıl çift santrafor olur mu? Metehan ne alaka?
    Sinirden kudurdum. Bu halde nasıl çıkacağız liverpoola’a?!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2. yarı kimin nerede oynadığıyla alakalı hiçbir fikir yok..

      Sil
  2. Sane'nin performansı kafamı çok kurcalıyor. Takımı sürükleyen oyuncu olması gerekirken alan açmakla uğraşıyor sürekli. Biz bu adama al-ver yapsın, alan açsın diye 12m vermiyoruz. Şutları, pasları ve top kayıpları bende fazlaca soru işareti oluşturdu, inşallah en kısa sürede toparlar.

    Uğurcan ve Singo inanılmaz oynadı. Üçüncü sıraya da Icardi'yi koyarım zira çok istekliydi, ideal bir mobil 9 gibi oynadı ilk yarıda. Tekrar sakatlanma korkusunu da yavaş yavaş aşması güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 isim dışında kalan herkes felaket halde. O da doğal, ortada doğru bir taktik yok. Sorun büyük.

      Sil
  3. Alican Tekin

    Korkarım ki Okan Hoca'nın Galatasaray'daki geleceğini Liverpool maçından sonra çok daha ciddi şekilde konuşacağız.

    YanıtlaSil
  4. Okan hocanın artık miadının dolduğunu düşünüyorum Burak bey.

    YanıtlaSil
  5. yaklaşık 20 yıldır izliyorum maçları. bi anadolu takımına hiç bu kadar ezildiğimiz bi maç hatırlamıyorum. emeği geçenlere tebrikler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadarını uzun zamandır olmamıştı.

      Sil
    2. 13. Olduğumuz sene 13. Olan kadro bile daha iyi futbol oynuyordu.

      Sil
    3. O gün oynayan kadro değerine, isimlerine baktığın zaman bugün ile arasında nasıl bir fark olduğunu görebilirsin. Mesele 13. Olmak değil sahadaki oyun. Aynı takım Uefa da namağlup ilerliyordu. Doğru oyunu bulsan şu kadro yapamayacağı şey yok. Eldekine göre hareket etmek lazım. Biz 150 milyon harcayıp oyun adı altında tek bir kesit göremedik. 4 atıyoruz oyun yok. 5 yiyoruz oyun yok. İyi oynamıyoruz değil oyun oynamıyoruz biz sahada herkes haftada bir halısaha maçına gelmiş gibi takılıyor.

      Sil
    4. Ama ligde de felaket haldeydi. Avrupa'da da sonuna kadar gider miydi ben emin değilim.

      Sil
  6. Okan hocanın hataları gerçekten çok fazla olmaya başladı 4 sezonuna girdi ama hala takımın bir oyun şaplonu ve taktiği sıfır noktasında bireysel yetenekli oyuncularla bir yere kadar ite kalka gelindi ama artık gerçekten kabak tadı vermeye başladıbirazda. doymuş oyunculara yatırım yapmanın sıkıntıları var bize başarıya aç genç oyuncular lazım

    YanıtlaSil
  7. İnanılmaz işler yapıyor Okan Hoca. Tarihin en iyi kadrosu ile Alanyaspor 'a 22 şut attırdı. Maçın normal sonucu 4-5 farklı Alanyaspor galibiyeti. Değişiklikler felaket. Icardi 90 dk. nasıl sahada kalıyor?Oyundan çıkarmaya korkuyor.Sane den ne köy olur ne kasaba. Yunus daha yararlı.Barış formsuz. Okan Hoca bazı oyuncuları yedeğe çekmedikçe kendisinin sonunu hazırlar. Galatasaray taraftarı bu oyunu kabullenmez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 35 kere ceza sahana girmişler, bu skandal rakam.

      Sil
  8. Gökdereli Halil - Artık taraftarın da özeleştiri yapmasının vakti geldi. Geçen yıl da bu takımın büyük sorunları vardı. Beşiktaşa kaybettikten sonraki 8 lig ve 2 kupa maçını eze eze kazanınca sanki tüm sezon öyle geçmiş gibi sorunlar halının altına süpürüldü. Okan hocaya ve yönetime yazın gerekli eleştiriler yapılmadı. Osimhen gelir mi gelmez mi muhabbetleriyle taraftar uyutuldu. Bir de sade bizde değil ülkedeki tüm taraftarlarda şöyle bir yanılgı var= Takımla ilgili beklentiler söylenirken oyuncuların zirve performanslarına göre söyleniyor. Halbuki bunun sakatlığı var, formsuzluğu var vs... Her sene goygoycu spor medyasının dolduruşuna gelip sonra ağlıyorsunuz. Lütfen biraz realist olalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum. Avrupa'da olan rezillikler unutuldu. Şampiyon olundu diye sustu herkes. Çünkü bizim taraftara FB'nin üstünde ligi bitirmek yetiyor. Bir de akıl tutulması yaşadığım şey şu: "Sanki her sene Avrupa'da başarı geliyordu. Avrupa bize çok büyük gelir, haddimizi bilelim."

      Sil
    2. Her yaz aynı şeyleri söylüyoruz ama bir şey değişmiyor. Liverpool maçı umarım pozitif geçer de hava yakalarız.

      Sil
  9. Hoca bakmaya başladık haberleri çıkmadığı sürece Okan kendisine çekidüzen vermeyecek. Yeni birşey deniyor desem onu da denemiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyine çeki düzen verecek hoca? Adam 3 senedir ne yapıyorsa aynısını yapıyor. Aynı hatalar aynı kısır döngü. Neyine çeki düzen versin zaten Okan Buruk dediğin adam hep buydu, bugün farklı bir şey de yapmıyor.

      Sil
    2. Okan Buruk dediğimiz adam bu değildi. Rakibe top göstermez sahayı dar ederdi normali. Formsuzluk bu sene takımda değil hocada. 3 sene şampiyon olmuş hocaya bunları söylüyorsan o zaman rakipler haklı sadece hakemler sayesinde şampiyonluk yaşadık mı diyorsun ne diyorsun sen anlamadım? Derbi kaybetmezdi Okan Buruk. Büyük maç ustasıydı. Bunları nasıl hiçe sayıp göz ardı ediyorsunuz.

      Sil
    3. Okan Hoca, yeni bir şeyler denerken bocalıyor. Kendi oyunuyla kaybetsin ama bundan ödün vermesin. Olmuyor çünkü, bu belli oldu.

      Sil
  10. İyi günler..Kemerburgazın Sesi:
    Okan hocanın birkaç maç sonra gideceğini düşünenler var enteresan :)
    Avrupa'da 0 puan çeksek de ligde şampiyon olduğu sürece hoca gitmez..zaten gitmemeli de..aslolan şampiyonluktur..Avrupa başarısı istikrarla gelir..2-3senede bir teknik direktör değiştirerek değil..ayrıca dün sane maçın yıldızıydı..sahneye çıktı sonunda..aynı maçı seyretmedik herhalde burdakilerle..adam pozisyona giriyor..pozisyona giren iyi oynuyor demektir..3karşı karşıyanın 2sini atsa..ki atacak görüceksiniz..methiyeler düzerdiniz..ne kadar tabelacısınız..icardi ise gol dışında çok kötüydü..sıfırdı..5kg yağ eritmesi lazım..Okan hoca hergün bunu 10km koşturmalı idman harici..inşallah Liverpool maçında icardi ilk 11 çılgınlığı yapmaz osimhen oynar umarım..icardi şu an İngiltere 4.ligi seviyesinde bile değil..Uğurcan da 40milyon edecek bir kaleci olduğunu göstermiştir umarım..edersonu kim istiyordu?hangi futbol cahilleri?ondan 3gömlek üstün olduğunu kanıtladı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kemerburgaz in sesi bir tuhaf geliyor sanki ağzında bir şey varken konuşuyor gibi. Çıkar ağzındakini de öyle konuş Kemerburgaz.

      Sil
    2. Saygım sonsuz dediklerine ama umarım bir gün gerçekleri görürsün. Avrupa istikrar ister öyle mi? İstikrarlı istikrarlı rezil oluyoruz. Bravo arkadaşım. 3 senede ne kaydettik biz? 3 awnwd3 ne geliştirdik biz?

      Sil
    3. Kardeşim bazı maçlar vardır elensek de böyle elenmek isterim dedirtirdi o oyun. Şuan o yok bunları gözardı edemezsin.

      Sil
    4. Kumburgazlı dostum, Avrupa istikrarla gelir de, 4. yıl bu :) 4 sene üst üste şampiyon olurken, 3. senen CL'de grup 2.si olmuştun. 1.'si ile puanın aynıydı ama sadece 1.'ler kalifiye olduğu için elendin. Şu an oraların çok uzağındasın. 10 yıl sonra mı bu istikrar sağlanacak.

      Sil
  11. Okan Buruk bir maçta tökezlese gerisini çorap söküğü gibi getirecek ve Galatasaray tarihinin en pahalı kadrosunu rezil eden adam olarak tarihe geçecek. O yüzden kendisine bir an önce dur demek lazım. Acilen görevden alınmalı o yüzden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okan her maçta tokezliyor zaten ama sahada onu kurtaracak bir bireysel yetenek çıkıyor işte. Ama çekirge daha fazla sıçramaz.

      Sil
    2. Alakası bile yok. Kaç kez tökezledi, ne oldu.

      Sil
  12. Bugün çıkan haberlere göre Barış Alper e zam yapılmış. Kutluyorum bu işte parmağı olan herkesi. Artık her canı isteyen idmana çıkmayabilir, ben gidiyorum diyebilir ve sözleşmesine zam alabilir. Başta yönetim bunu kabul ettiği için sonra teknik direktör bu adamın yaptıklarına izin verdiği için baş sorumlularidir bunun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zam işi skandal olur. Zammı en başında hak ediyordu, şu an değil.

      Sil
    2. Zaten sözleşme yenilendiğinde zam yapılmıştı şimdi yaptıklarının mükafatı olarak yeniden zam yapılmış bir daha
      Tebrikler çok güzel bir yol açıldı.

      Sil
    3. Zam haberi henüz gelmedi.. Resmi açıklama gelsin, sonra yorumlarız.

      Sil
  13. Sosyal medyanın gazına gelip 3 lü defans oynattı bu maçta. Hocam sen 3 lü oynatmayı bilmiyorsun, neden gaza gelip üçlü çıkıyorsun? Zaten bildiğin tek bir oyun var ki onu da ne kadar biliyorsun belli değil, neden zorluyorsun 3 lü oynamayı. Sosyal medya da birileri tek defans ile oynamalı hoca dese onuda mı yapacaksın? Ayrıca Metehan i sağ beke alınca ne yaptığını düşünüyorsun? İlkay a Orta sahada adam kovalatinca ne olacağını sanıyorsun? Sane den gelip defanstan top çıkarmasını isteyince ne olacak sanıyorsun? Hadi bir şey olacağını sanıp böyle bir oyun kurguluyorsun da olmadığınıda mı görmüyorsun? Sara ne işe yarıyor mesela? Oynadığı süre içinde ne yaptı? Söylenecek daha çok şey varda ne söylesem boş artık Okan hoca için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3'lüyü denemek zorundaydı, o da denedi. Bence sorun formasyonlar da değil.

      Sil
  14. Okan buruk, hücuma oyuncu alınca hücum futbolu oynadığını, savunmaya adam alınca savunma yaptığını zanneden bir adam. Kendisi ile söylenecek başka bir şey yok zaten fazlasına da gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulübe hamleleri her geçen zaman daha da kötülüyor.

      Sil
  15. Hocaya 28 milyonluk takımı yenebilmesi için 300 milyonluk takım veriyoruz, Liverpool u yenmesi için herhalde bir kaç milyar Euro luk takım vermek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liverpool'un değeri 1 milyar avro'nun üzerinde :)

      Sil
  16. Liverpool maçı korkutsa da korktuğumuz gibi geçmeyecek sanki. Hiç beklemediğimiz anda hayal kırıklığı yaşadık. GALATASARAY ismi bile bizi o sahada taşır diye geçiyor içimden. Bilmiyorum belki de gereksiz romantizm ama GALATASARAY bu .Okan Hoca ile olmayacak ama bu açık. Skor ne olur bilemem ama açık olan şey bu .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım iyi geçer de, pozitif şeyler konuşmaya başlarız.

      Sil
  17. Saffet - 0-3 yenilmektense 0-6 yenilelim Okan Hoca gitsin demek ihanet mi olur?

    YanıtlaSil
  18. arkadaş bu okan buruk niye sürekli çorbaya çeviriyor takımı niye yani niye ? kimin nerede oynadığı belli değil. ne kanattaki adam belli ne merkezdeki adam belli. oyuncular dizilişi anlayana kadar zaten rakip sürklase ediyor seni. eski 3 değişiklik kuralı geri gelse tekrar da şu adamı bi nebze durdurabilsek keşke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniyor, denerken de çok daha kötüye gidiyor..

      Sil
    2. Deniyor mu? Şampiyonlar ligi maçı, lig maçı deneme yapma yeri mi? Hazırlık maçlarını süs olsun diye mi oynuyorsunuz? Kötüye gidiyorsa denemeyecek abicim! 5 tane değişiklik hakkı var hepsini kötü kullanıyor bir tanesi bile doğru olmaz mı ya?

      Sil
    3. Deniyor. 3'lüler ya da başka hamleler bu yüzden. Kendi oyununu ısrarla oynamıyor ve sonuç bu.

      Sil
    4. Taktik idmanda denersin, sezon öncesi hazırlık maçlarında denersin, denersin denersin denersin... Baktın ki takım bu taktiği bu yerleşimi oynamayı alışkanlık haline getirmeye başladı, maç içerisinde şartlar yerinde ise formasyon değiştirirsin oyuncu değişikliğini buna göre yaparsın vs vs. Bir maça üçlü diğerine 5 li sonrasında 4 lü savunma yada formasyonla çıkamazsın. Kalkıp şampiyonlar ligi ilk maçına daha önce hiç oynatmadigin bir formasyonla çıkamazsın be adam.

      Sil
  19. Okan Efendi ; Osimhen'i aldığında İcardi'yi çıkarsa herhalde ondan azar yiyeceğini düşündüğü için çıkartamadı. Yoksa rakip haldır haldır geliyorken ileride çift forvet teknik taktik ile açıklanamaz diye düşünüyorum. Ya da başka bi düşüncesi olan varsa ve aydınlatırsa sevinirim. Yani benim aklıma gelen tek düşünce çekindiği için İcardi'yi çıkartamadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar alakasız bir yorum ki adsız efendi. Ne alakası var.

      Sil
  20. Okan Hoca, Yönetim,taraftar ve sosyal medyada Galatasaray yazarları da özelleştiri yapmalı. Sürekli yıldız ve transfer algısı var. Sane güya dünya yıldızı. Adam sürekli top kaybı ve al ver ile oynuyor. Yunus'un yarısını oynamadan dünyaları kazanıyor. Benfica, Shaktar ve Porto gibi genç ve potansiyeli olan oyunculara yatırım yapmak gerek. Zaha, Zyiech,Sane gibi doymuş oyuncuları takıma almak dengeleri de bozuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıldız işi de bence düzene girmeli. Sallai ve Singo tarzı hamlelere daha çok ihtiyaç var.

      Sil
    2. Aynen katılıyorum. Singo ve Sallai gibi adamlar gerek

      Sil
    3. Olmaz! Etiketli adam lazım Okan hocama. Yıldız olmak zorunda!

      Sil
    4. Okan hocanın istediği harici hangi oyuncu alındı da yönetime lazım olsun?

      Sil
  21. Hoca diyor ki maç sonu açıklamada Barış çok yoruldu onun için osimhen i aldık eee sonra ne olmuş? Diyor ki Barış in yerine aldık ama o Barış in yerinde oynamadı. Nerede oynamış? İleride forvette oynamış. Gerçekten komedi filmi gibi bu adam ya. Osimhen i Barış in yerine alıp rakibe bassın top çalsın, geri koşsun top çıkarsın diye bekliyor, bunları osimhen den bekliyor! Bunu söyleyen adama sormaları lazım hocam sen iyi misin? Osimhen den bunları yapmasını gerçekten bekledin mi? Yada mesela İlkay ve lemina ile orta sahayı tutabileceğini sana düşündüren neydi? Hangi veriye göre bu karara vardın? Sen buna karar vermediysen sana bunun olabileceğini hangi yardımcın söyledi? Sen hoca olarak kayıtsız şartsız bunun olabileceğine nasıl inandın? Sen gerçekten hoca olduğuna inanıyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Osimhen'i de denemek istedim dedi. Kenar hamlelerinin hepsi hatalı.

      Sil
    2. Osimhen i denemek istersen icardi yi alıp osimhen i sokarsın, osimhen i Barış in yerine alıp onun işini yapmasını beklemezsin. Söylediği tam olarak buydu çünkü, Barış in yerine aldık ama o orada oynamak yerine ileriye gitti dedi.

      Sil
    3. Bilmiyorum artık. Tüm hamleler hataydı.

      Sil
  22. Kendisi kovulmadan 3 şampiyonluk hatırına istifa etmesi gerekiyor artık. Ayrılık bile zamanlı olmalı. Daha fazla zorlayıp kötü olmanın anlamı yok.

    YanıtlaSil
  23. Gerçekten icardi den korktuğu için oyundan alamıyor, daha önce de sakat olduğu halde takımdan kesememisti de bazıları bunu icardi oynamak isterse oynatirsin falan diye savunuyordu. O dönem icardi yüzünden bir kişi eksik oynuyordu takım ama kimsenin umurunda değildi tabii ki bu sonuçta icardi oynamak istiyorsa oynar çıkmak istemiyorsa çıkmaz değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye alınmasın, daha önce alınmadı mı? Mesela 1 önceki hafta.

      Sil
  24. Okan Buruk o maça temkin önlem ayağına bildiğinin dışında çıkarsan sana da yazıklar olsun! En iyi bildiğin sistemde inandığın 11’le çık. Önde bas. 55 bin kişi arkanda. Şahsiyetli top oynat o maçı alırız. Sosyal medyaya kulaklarını kapa yeter herkes çok biliyor. Herkes işkembeden sallıyor. Üçlü oyna beşli oyna
    Kardeşim senin en büyük özelliğin korkusuzluğun cesaretin. Çık takımı da bildiğin gibi oynat.
    Eğer kendi oyunumuzu oynarsak başımız dik ayrılacağımızdan eminim
    Ama yok önlem adı altında bizim kimliğimize aykırı oyunlar oynarsak kaybederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de. En iyi 11'inle sahaya çık, öyle kaybet..

      Sil
  25. metehan yerine yoldan geçen herhangi bi vatandaşı koysan bu kadar sırıtmazdı sahada. hele bi pozisyonda önde avel avel beklerken arka tarafta bomboş bi oyuncu vardı ve oradan tehlike yarattılar. maçtan sonra farkettiyseniz icardi aptala anlatır gibi bişeyler anlatıyordu metehan'a. eliyle 5 parmağını gösterip, 5'li de böyle duracaksın böyle pozisyon alacaksın diyordu. sanki daha kreşte metehan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metehan Baltacı'nın stoperliğinden umut yok ki sağ kanat bekte olsun..

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir