13 Mart 2009 Cuma

Çav Bella

Resimde gördüğümüz gibi futbol cambası, kurt hoca Aragones bugün Kocaelispor maçıyla da beraber sanırım havluyu iyice fırlattı. Son haftalarda futbol olarak biraz kıpırdanma yaşayan Fenerbahçe bugün sahada gerçekten yok gibiydi. 1-0 çok erken geldi, muhteşem bir gol attı R.Carlos. Herkes maç fark olacak derken Kocaelispor'un muhteşem futbolu gerçekten göz kamaştırdı.

Kocaelispor son haftalarda çıkış yakalayan bir takım. Galatasaray maçı ile birlikte özellikle güzel futbol oynuyorlar. Hoca değişikliği işe yaramış, kümede kalırlar mı bilmem ama daha önce akıllar neredeydi demek isterim. Sağlı sollu Fenerbahçe'ye karşı dikine müthiş hücumlarda bulundular. Fenerbahçe orta saha kontrolünü tutamadı. Emre ve Deivid'in yokluğu gerçekten hissedildi. Özellikle orta sahadan hücumu yeterince besleyemediler. Garibim Semih bir o yana, bir bu yana müthiş çaba gösterdi ama yetmedi. Kocaelispor müthiş pozisyonlar harcarken sonlara doğru golü bulabildi. Bu seferde oluşan panik havasında Fenerbahçe etkili oldu ama zaman yetmedi.

Kazım taraftarlarca da yuhalandı, sahada da yoktu zaten. Aragones Josico'yu oyuna soktu iyice orta sahaları düştü. Güiza girdi iyice hücuma yöneldiler bu seferde geri planda açıklar oluştu. Kayseri maçında da Güiza neden girmişti oyuna anlamamıştım zaten. Bu maçta da gereksiz bir değişiklik oldu. Fenerbahçe Kocaelispor'u hafife almanın cezalarını fena ödedi.

Aragones bu maçla birlikte gider mi yoksa sezon sonuna kadar kalır mı bilmiyorum ama Fenerbahçe bence şampiyonluğa elveda demeye başladı. Tabi belli de olmuyor kimin ne yapacağı entresan bir lig izliyoruz. Resimdeki top cambazı Aragones bundan belki 5-6 sene sonra akıllara geldiğinde Türk spor severler neler düşünecek acaba?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir