16 Temmuz 2009 Perşembe

Nerede Kalmıştık? {Maça Doğru Tobol-Galatasaray}


Galatasaray'ımız bu akşam 19:30'da oynanacak FC Tobol maçı ile sezonu resmen açıyor. Ligi 5. sırada bitiren ve Uefa Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan katılacak olan Galatasaray bu sebeple rakiplerine nazaran ligi 1 hafta kadar erken açmıştı. Çekilen kurada bize Kazakistan Premier Ligi takımlardından Fc Tobol çıkmıştı. Avrupa'nın en uzak noktasına düştü yani ilk turdaki şansımız. Kağıt üstünde mutlak favori durumunda gibi görünüyoruz şu anda. Kostonay Şehrin'deki Central Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Çek Cumhuriyeti'nden Libor Kovarik düdük çalacak. Rövanş maçı ise haftaya perşembe yani 23 Temmuz'da Ali Sami Yen'de.

Galatasaray'ımızın maça; Orkun-Uğur-Servet-Gökhan Zan-Alpaslan-Mustafa Sarp-Arda-Emre Çolak-Barış-Yaser-Baros on biri ile çıkması bekleniyor. Avrupa Kupalarında 220 resmi maç yapan ve Avrupa'da bugüne kadar en çok maç yapan takım ünvanına da sahip olan Galatasaray, bu akşam 221. karşılaşmasını oynayacak. Galatasaray'ın Rijkaard ile ilk kez resmi bir maça çıkıyor olmasıda bu maçın önemini artırıyor. Maç 19:30'da başlayacak ve Ntv'den naklen yayınlanacak. Şükürler olsunki deplasman maçlarına henüz elleri uzanmadı futbolu endüstri haline getirenlerin. Avrupa Ligine ve 2009-2010 sezonuna güzel bir başlangıç yapmak temennisiyle. Başarılar Galatasaray'ım.

Yeni formatı ile ilk kez karşımıza çıkan Avrupa Ligi için Dsmart'ta bir reklam yapmış. Bir taraftar olarak Dsmart, Digiturk vb oluşumlara hep karşı olsamda yiğidin hakkı yiğide güzel reklam olmuş. Bordeaux maçından sonra Sabri'nin çektirdiği üçlü, Uefa Kupasını kaldırışımız falan görünüyor Yetkin Dikiciler'in arkasında. Reklam filminin yönetmenide Ömer Faruk Sorak'mış. Yapanların eline yüreğine sağlık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir