13 Aralık 2009 Pazar

Antalyaspor-Galatasaray Maçından Enstantaneler

Dün akşam oynanan haftanın açılış maçında Antalya deplasmanına konuk olduk. Soğuk bir Akdeniz akşamında sıcak bir galibiyet almak çok keyifliydi, önceki haftaların sisli havasından sıyrılarak.. Bu galibiyetle puanı 33'e çıkarmakla kalmamış aynı zamanda liderliği de ele geçirmiştik. Maçı uzun uzun ben de Burak da yazdık zaten. Bu yüzden çok ayrıntıya değinmeyeceğim. Güzel bir maç oldu ve şık bir geri dönüş yaşadık. Sezonun en önemli maçlarından birinde galip gelmek, bu noktada 3 puan çıkarmak önemliydi Galatasaray da bunu başardı. Takımı tüm kalbimle kutluyorum. Maçın hikayesini; liderlik vol.2den, maçın adamını; fark yaratanlardan ve maçın analizini; 2-0'dan 3-2'ye dönebilmenin getirdiği: ruh başlıklarından okuyabilirsiniz. Antalyaspor maçının son sözünü ise her maçta olduğu gibi maçın fotoğraflarıyla yapıyoruz. İşte dünkü maçtan en özel kareler;


Maçtan önce iki takım da hafta içi şehit olan askerlerimiz için saygı duruşunda bulundu. Galatasaray ve Antalyaspor ilk onbirleri ise fotoğraflardaki gibi oluştu.

Koreografide özlediğimiz, artık Samiyen'de bile göremez olduğumuz anları Antalya'da görmek çok güzel oldu.

Kendi adıma söylemem gerekirse maçta gözlerim en çok şu çocuğu aradı. Arda-Elano-Keita-Kewell dörtlüsünün ardında o olsaydı maç daha rahat geçerdi şüphesiz. Cezalı olmasına rağmen İstanbul'da kalmayıp takımla birlikte Antalya'ya gelmesi çok mutlu etti beni. Demek ki yanılmamışız :)

Maç boyunca Antalyaspor'lu oyuncuların sürekli Galatasaray'lı futbolcuları geren hareketleri dikkat çekiciydi. Karedeki kaleci arkadaş bu işi her zaman yapar zaten.

Maçın başında yediğimiz 2 golün ardından yaşadığımız büyük şok ve üzüntüyü anlatmaya lüzum yok sanırım.

Ve Antalya'nın müthiş sevincini de..

Elano şüphesiz dün akşam, Galatasaray formasıyla ligde en iyi maçını çıkardı. Kendisini sürekli eleştirsek de takıma adaptasonu sağlandıkça, daha doğru tabirle takım onun paslarına adapte oldukça daha iyi maçlar çıkaracağından şüphem yok.

Elano'nun iyi oyunu ile göbekten başlayan hücum futbolu meyvelerini Keita, Elano ve Kewell üçlüsünün ayağından bulduğumuz gollerle ikram etti. Maçı güzelleştiren golse, dün akşamki maç çok güzeldi.


Maç sonunda da tabii sevinç ve kutlama havası vardı takımda. Yorgun yüzlere yansıyan galibiyet ve liderlik ise bu yorgunluğa değdiğini gösterir gibiydi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir