4 Aralık 2009 Cuma

Sportif Cümleler Vol.4

Eylülün ortalarına doğru geçmiştik yeni temamıza. Sonbahar gelince, sonbahar renklerinde bir değişiklik yapalım dedik. Ve bir önceki temamız olan Aspire'i kullandık uzun süre. Hemen hemen 4 aylık bu sürecin sonrasında gözler de yorulunca, daha basit ve daha kullanışlı bir tema aramaya başladık. Nerdeyse 2 haftadır sessiz sessiz tema arıyordum. Burak'a ise bayramdan hemen önce söyledim bu fikrimi. O da katılınca bayram dönüşü birlikte bakınmaya başladık. Malum kendisi bayramda aramızda değildi :) Neyse bir tema bulduk denedik beğenmedik, bir tema daha bulduk düşündüğümüz gibi çıkmadı. Nihayetinde şu an gördüğünüz temayı bulduk. Tabii renkleri böyle değildi. Daha basitti. Biz renklendirdik, kendimizden bir şeyler kattık ve hepsinden önemlisi ciddi bir emek sarfettik. Ama şüphesiz bugüne kadar kullandığımız en hoş tema, bu tema oldu.

Öncelikle Galatasaray'ın beyaz formasını ele almak istedik. Önceki temaya nazaran daha sade bir tema olması adına.. Zemin beyaz olsun kenarında sarı ve kırmızıyı kullanalım diye düşündük. Renklendirdikçe de güzel görünmeye başladı tema gözümüze. En son başlık rengini ne yapsak diye düşünürken 2288 moru olsun mu dedim. Burak da deneyelim deyince denedik. Ve çok beğendik. Kenar fotoğrafları falan derken blogun şu an gördüğünüz hâli çıktı ortaya. Hemen anket olarak da sizin fikirlerinizi almak için yan kısma ekledik. Evet biz çok beğendik ama okuyanlar olarak sizin de beğenmeniz çok önemli. Şu an %50'lik kısım bizimle aynı fikirde. Fakat beğenmeyenler de olmuş. Beğenmeyenlerin neden beğenmediğini yorum olarak bırakmasını rica ediyorum. Zaten bu yüzden anketi bir gün önceden açıp yazısını bir gün sonra yazmayı istedik. Fikirlerin biraz şekillenmesini, en azından bir göz aşinalığının oluşmasını istedik. Açıkçası ilk günler bizim temalar çok beğenilmez. Çünkü keskin dönüşler yapabiliyoruz. Griden beyaza, beyazdan kahve tonlarına, kahve tonlarından sarı-kırmızıya dönüş yapınca okuyanlar bir durup bakıyor. Ama nihayetinde herkesin içine siniyor. Göz aşinalığı oluştuktan sonra.

Bir diğer haber ise kadromuzun genişlemesi haberi. Voleybol konusunda itiraf etmek gerekirse ben de Burak da çok bilen, çok takip edebilen insanlar değiliz. Bu konunun eksikliğini uzun zamandır hissediyorduk. Sonra Savaş Abi {Eskigülek}'den rica ettik. O da sağolsun bizi kırmadı ve Galatasaray'ın voleybol şubelerini derinden analiz etmeyi kabul etti. Kendisini her Çarşamba 16:00'da okuyabilirsiniz voleybol yazıları ile. Tekrar teşekkür ediyoruz yazılarını bizimle paylaştığı için. Ve aramıza hoşgeldiniz diyoruz tabii. Berkan da fırsat buldukça basketbol yazılarıyla aramızda olacak. Günlük 8, bazen 9 olan yazı sayımızı 6'ya düşürdük. Her gün fiks olarak 6 yazı ile burada olacağız. Bu yazılarda takdir edersiniz ki ağırlık futbolda olacak. Ama bu demek değil ki diğer sporları es geçeceğiz. Elbette Sportif Cümleler adına yakışır şekilde konuları ele almaya devam edecek. Vaktinizi ayırıp bu yazıyı okuduğunuz için çok teşekkürler. Herkese keyifli okumalar diliyorum :)

6 yorum:

  1. Sitenin yeni tasarımı çok hoş olmuş ben beğendim.Fakat sayfa çok ağır yükleniyor bu ciddi bir sorun şu an için.Öneri isterseniz resimler oldukça geniş küçültülebilir veya ana sayfadaki konu sayısı azaltılabilir veya veya yandaki resim sayısında azaltmaya gitmek.
    İyi çalışmalar SC.

    YanıtlaSil
  2. Aslında gerek Burak'ın bilgisayarında gerekse benim bilgisayarda hız konusunda bir sıkıntı yok. Yine de bu eleştrini dikkate alacağız tabii. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Hız konusunda Volvoxa katılıyorum,sayfa geç yükleniyor.Hakan şükür ve Mourinho fotolarını tekrar koyarsanız o zaman güzel olur:P

    YanıtlaSil
  4. Hız konusunda ufak sorunlar var ama düzelteceğiz :)

    YanıtlaSil
  5. Hız bakımından düne göre gayet iyi.

    YanıtlaSil
  6. Yeni tema kurduğumuz zaman ilk bir kaç gün kasma oluyor ki ben buna alışma evresi diyorum. Bir kaç gün geçtikten sonra gerçekten hız konusunda bir problem kalmayacak.

    İlk bakışta bu söylediğim saçma gelecektir mutlaka :D ama minimum 3 ayda bir tema yenileyen biri olarak söylüyorum bunu. Tecrübe konuşuyor burda :D:D

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir