28 Ocak 2010 Perşembe

Lebron James & Smaç Yarışması

Geçtiğimiz sene All-Star smaç yarışmasında yapılan smaçlardan, Dwight Howard'ın smaç yarışmasını kaybedip, Nate Robinson'un gelecek sene bu yarışmaya tekrar katılacağı gerçeğinden öte LeBron James'in çıkıp gelecek sene Dallas'da yapılacak All-Star smaç yarışması için adımı şimdiden yazdırın demesini düşünüyorum. Şovunu güzel yapmıştı ve bir anda reytingleri tavana fırlattı. LeBron James'in smaç yarışmasına katılması demek All-Star'da bütün değerlerin bir anda tavan yapması demekti. Reklamlardan, yayın ücretlerine kadar bütün finansal değerler tavan yapabilirdi. Ayrıca bu çoğu NBA severin beklediği bir durumdu. Michael Jordan, Kobe Bryant ve Vince Carter gibi isimlerin smaç yarışmasında gösterdikleri performansın tadı hala insanların damaklarında kaldı. LeBron James'in de yaptığı smaçları düşündüğümüzde ve bu yarışmada neler yapabileceğini bildiğimiz için onun bu yarışmada olma hayali bile çok güzeldi.

Ama gelin görün ki sezon içinde LeBron James yavaş yavaş smaç yarışmasından sıyrılmayı iyi bildi. Phoenix'de şovunu gayet güzel yapan bu adam sezon içerisinde katılamama ihtimalim var, katılma ihtimalim yüzde 50, sanırım katılamayacağım falan dedikten sonra smaç yarışmasına katılmadı. Bu durumu bekliyor muydun diye soracak olursak bekliyordum diyorum. Yarışmayı kaybetme korkusuyla katılmadığını adım gibi biliyorum. Belki sponsorlarında kaybedersen imajın zedelenebilir şeklinde ifadeleri olabilir ama LeBron James kaybetme korkusuyla bu yarışmaya katılmadı. Çünkü smaç yarışması All-Star'da yapılan diğer yarışmalara asla benzemiyor. Prestiji çok ön planda. Ama sonuçta insanlar ve yarışmaya katılanlar oraya eğlenmek için geliyor. Dwight Howard geçtiğimiz sene Nate Robinson'un kendi üzerinden smaç yapmasına izin vermişti ve belki de o smaçla yarışmayı kaybetti. Bu smaç Dwight Howard'ın popülaritesinden bir şey götürmedi, aksine insanlar çok fazla eğlendi. İşte karakter meselesi budur. Ben bu yüzden Kobe mi Lebron mu sorularına açık ara Kobe diyorum.

2 yorum:

  1. karakter ve kobe ha :D

    Kobe'nin hangi olaylara karıştığını,Shaq'ın takımdan ayrılmasının sebebinin O olduğunu düşündükçe cidden haklısın. ve ben de açık ara kobe diyorum. bu kadar karaktersiz başka biri olamaz..

    YanıtlaSil
  2. Shaq'ın da karakteri ortada. Bugünlerde Dünya'nın en uysal insanı D.Howard'a söylediklerinden sonra :)

    Kobe mücadeleden asla kaçmaz. 50 çeşit sakatlığı olmasına rağmen hala oynuyor, kendini 32 yaşıdna geliştiriyor. LeBron ise smaç yarışmasına bile katılamıyor {katılacağım deyip şov yapmasına rağmen}. Benim dediğim olay bu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir