4 Şubat 2010 Perşembe

Delgado Sorunsalı Bitti {Sezon Sonuna Kadar}

Yıldırım Demirören ve ekibi kongreyi kazanır kazanmaz ayaklarının tozu ile Delgado sorununu görüşmüşler ve futbolcunun henüz hazır olmaması üzerine sözleşmesinin askıda kalma süresinin uzatılmasına karar vermişler. Yani Delgado sezonu resmen kapatmış oldu. Delgado meselesi biraz bizim De Sanctis meselesine benzedi. De Sanctis'in kaleciliğini geçtiğimiz sezon sürekli eleştirdim ve bu sezon Leo Franco'ya baktığımda kendimden utanıyorum. Aynı şekilde Delgado için de sürekli eleştirilerde bulunuyordum ve futbolunu hiç beğenmiyordum. Delgado 3.5-4 senedir Beşiktaş'ta olmasına rağmen benim hafizama kazınan çok fazla maçı yok. Bana sorarsanız bir takım Delgado'ya güvenilerek kurulmaz. Çünkü o kadar büyük bir futbolcu değil. Ama şu sıralar Tabata'nın, Yusuf'un hatta o bölgede oynadıkça Tello'nun performanslarına bakınca Delgado'yu arar oldum ve kendimden yine utanıyorum.

Delgado ligin devre arasında Türkiye'ye geldiğinde yaptığı açıklamalarda sakatlığının iyi durumda olduğunu ve oynamak istediğini belirtmişti. Şimdi sorulması gereken soru Mustafa Denizli'nin Tabata'yı istememesine rağmen bu futbolcunun bonservisine 8 milyon avro verildiği için gönderilememiş olması mıdır yoksa Delgado'nun sakatlığı gerçekten devam mı ediyor. Bu sorunun cevabını mutlaka öğrenmek gerekiyor ama son kongre sonucundan sonra sadece Beşiktaş'lılar değil tüm futbolseverler çeşitli sürprizlere hazırlıklı olmalıdırlar.

3 yorum:

  1. Çok güçsüzmüş, sahaya çıktığı anda herhangi bir yerinden sakatlanırmış anında dediydi yöneticilerden biri.

    YanıtlaSil
  2. De Sanctis benim beğendiğim bir kaleciydi.Aslında sakatlıklarımız olmasa takım revirden çıksa kaleciyi aramayız diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. tamamıyle yönetimin kararı olduğuna, denizlinin delgadoyu istemiyorum demediğine nedense adım kadar eminim.
    hipna kılıklı mete düren medyayı bizleri kandırdı delgado sakat diye oysa tek amacı tabatanın gitmemesi için delgadoya çürük raporu almaya çalışmaktı
    delgadonun türkiye harici doktoru, tedavisini yapan doktoru tam tersini söyledi, onun sahalara döndüğünü olduğunu sanıyordu adam.

    çocuk kandırıyolar sanki.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir