31 Mayıs 2012 Perşembe

Euro 2012 | İngiltere

Turnuvanın forma yıldızının Umbro olduğunu gösteren formalardan birisi de İngiltere'nin deplasman forması. Laciverti genel olarak sevmemekle birlikte bazı formalara çok yakıştığını düşünüyorum. Deplasman forması da bu yakışan formalardan birisi. Futbol konuşacak olursak Capello'nun ayrılmasından sonra takım Hodgson'a emanet edildi. Elemelerde kolay sayılabilecek bir gruptan zorlanarak çıktılar ve D grubuna düşerek İsveç, Fransa ve Ukrayna ile rakip oldular. Hodgson kadroyu açıkladı ama kadro dışı kalan oyuncular kadroya girenlerden daha çok konuşuldular. İşte Hodgson'ın kadrosu;

Kaleciler: Joe Hart (Man City), Rob Green (West Ham), Jack Butland (Birmingham City). 
Defans oyuncuları: Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man United), John Terry (Chelsea), Joleon Lescott (Man City), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Leighton Baines (Everton). 
Orta saha oyuncuları: Theo Walcott (Arsenal), Stewart Downing (Liverpool), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young (Man United), James Milner (Man City). 
Fovrvetler: Wayne Rooney (Man United), Danny Welbeck (Man United), Andy Carroll (Liverpool), Jermain Defoe (Tottenham).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir