28 Mayıs 2012 Pazartesi

Euro 2012 | Polonya

Ev sahibi olma avantajıyla turnuvaya doğrudan katılan ve ön eleme oynamayan Polonya, kendi adıma yazmam gerekirse, en uzak olduğum takım. Öte yandan Sivasspor'dan Grosicki ve Trabzonspor'dan Adrian ile belki de tanıdık yüzleri görebileceğim de bir takım olarak ön plana çıkıyor. Polonya Nike tarafından geri dönüşüm ürünleriyle hazırlanan çevreyle dost formalardan giyecek Euro 2012'de. Biri kırmızı biri beyaz olan formaları çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim maalesef. Gelelim Polonya'nın kadrosuna;

Kaleciler: Grzegorz Sandomierski (Jagiellonia Bialystok), Wojciech Szczesny (Arsenal), Przemyslaw Tyton (PSV Eindhoven) 
Defans oyuncuları: Sebastian Boenisch (Werder Breman), Marcin Kaminski (Lech Poznan), Damien Perquis (Sochaux), Lukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht), Jakub Wawrzyniak (Legia Warsaw), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznan).
Orta saha oyuncuları: Jakub Blaszczykowski (Borussia Dortmund), Dariusz Dudka (Auxerre), Kamil Grosicki (Sivasspor), Adam Matuszczyk (Fortuna Dusseldorf), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafal Murawski (Lech Poznan), Ludovic Obraniak (Bordeaux), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Rafal Wolski (Legia Warsaw). 
Forvet oyuncuları: Pawel Brozek (Celtic), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Artur Sobiech (Hannover 96).

3 yorum:

  1. bu takım turnuvanın organizatörü olmasaydı elemeleri geçip buralara gelemezdi kanımca..

    YanıtlaSil
  2. robert lewandowski için destekliyorum formalı çok kötü be

    YanıtlaSil
  3. Rafal Wolski Dortmunda transfer yapmış duyduğum kadarıyla.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir