31 Mayıs 2012 Perşembe

Euro 2012 | Ukrayna

Turnuvanın bir diğer beleşçi takımı da Ukrayna. Turnuvayı hazırlayan ülke olmanın kıyağıyla Polonya ile birlikte eleme oynamadan doğrudan katıldılar. Ukrayna, D grubuna düştü. D grubunda İsveç, Fransa ve İngiltere gibi zorlu rakipleri var. Avrupa Şampiyonalarında varlık gösteremeyen bir takım. Ülkenin kazanacağı tek şey, turnuva sayesinde ülkeye giren para olacak. Teknik direktör Oleh Blokhin resmi kadroyu henüz açıklamadı. Fakat Sheva'nın da içinde bulunduğu yedek kadro ise şu şekilde oluşuyor;

Kaleciler: Andriy Piatov (Shakhtar Donetsk), Oleksandr Horiainov (Metalist Kharkiv), Maksym Koval (Dinamo Kiev)
Defans oyuncuları: Yaroslav Rakytsky (Shakhtar Donetsk), Oleksandr Kucher (Shakhtar Donetsk), Viacheslav Shevchuk (Shakhtar Donetsk), Taras Mykhalyk (Dinamo Kiev), Yevhen Khacheridi (Dinamo Kiev), Bohdan Butko (Illichivets Mariupol), Yevhen Selin (Vorskla Poltava)
Orta saha oyuncuları: Oleksandr Aliyev (Dinamo Kiev), Denys Harmash (Dinamo Kiev), Oleh Husiev (Dinamo Kiev), Andriy Yarmolenko (Dinamo Kiev), Yevhen Konopolianka (Dnipro Dnipropetrovsk), Ruslan Rotan (Dnipro Dnipropetrovsk), Serhiy Nazarenko (Tavriya Simferopol), Anatoliy Tymoshchuk (Bayern Münih)
Forvetler: Artem Milevsky (Dinamo Kiev), Andriy Shevchenko (Dinamo Kiev), Marko Devic (Shakhtar Donetsk), Yevhen Selezniov (Shakhtar Donetsk), Andriy Voronin (Dinamo Moskova)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir