31 Temmuz 2012 Salı

Londra 2012'den Enstantaneler #2

İlk yazının ardından hemen yeni fotoğraflar geldi. E tabii birkaç gündür birikince böyle üçer beşer yazılar çıkması normal. İlk yazıda daha çok genele baktım fotoğraflarda, bu yazıda ise biraz daha özele yani sporculara bakmak istedim. İlk fotoğraf da bizden bir isim. Halterde ülkemizi temsil eden isimlerden birisi olan Nurdan Karagöz'e ait.

Masa tenisinden güzel bir fotoğraf. Açıdaki ayar biraz daha güzel ayarlansaydı müthiş fotoğraf mu olurdu yoksa böyle mi müthiş karar veremedim.

Yine halterden başarılı bir fotoğraf. Peki Manuel Minginfel'e ait olan bu fotoğraf başarılı bir kaldırış sonrasında mı başarısız bir kaldırış sonrasında mı çekilmiş sizce?

Londra silüetlerinde hep gördüğümüz o şahane manzaranın bir kısmı plaj voleybolu kortunun hemen arkasında yer alıyor. Bu da plaj voleybolu kortunu olimpiyatların en güzel fotoğraflarını veren kısmı yapıyor.

Ve bu serinin son fotoğrafı yine bir İngiliz sporcuya gidiyor. İngiliz yüzücü Tom Daley. Genç yüzücünün talihsiz anı havuzda mayosunun düşmesi ve bunun da ekrana yansımasıyla gerçekleşmiş maalesef.

Serap

2 yorum:

  1. masa tenisindeki fotoğrafta topun olimpiyat halkasının içinde görünmesini kastettin sanırım..bence o şekilde daha iyi olurdu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir