5 Temmuz 2012 Perşembe

Wimbledon Yarı Finalistleri Çocukken

Wimbledon'da son durumu sabahki yazıdan okuyabilirsiniz. Biraz da işin magazinine ve benim asıl sevdiğim alan olan illa ki gülümseten çocukluk fotoğraflarına dökecek olursak yarı finale kalan 8 ismin geçmişine doğru bir yolculuğa çıkarız. Erkeklerden başlayayım bu kez. O gözlerdeki ifade nasıl hiç değişmez biri bunu açıklasın! Tahmin edeceğiniz üzere bu velet Roger Federer.


Federer'in yarı finaldeki rakibi Novak Djokovic'in küçüklüğünü görüyoruz şimdi de. Nole de kepçe olsaymış! O saçları kısalt bi de boyu uzat tamam işte, Djokovic de aynı duruyor.


Yarı finalin diğer ayağında Murray'ı görüyoruz. Yine çekirdekten yetişme bir raketle karşı karşıyayız.


Ve erkeklerin son ismi Tsonga. Maalesef kendisinin öyle çocukluk fotoğrafları piyasada yok. Belki de var ama ben bulamadım. Bulabildiğim en genç fotoğrafı yukarıda gördüğünüz.


Gelelim kadınlara. Öncelikle en basit bulabileceğim isim olan Serena Williams'ı araştırdım. Bulduğum fotoğraf tabii ki kardeşi Venus ile.


Serena'nın rakibi olan Azarenka'nın küçüklüğü de şimdikinden çok farklı değil. Kerber ve Radwanska'nın ise henüz piyasaya düşmemiş fotoğrafları. Gören duyan olursa gelsin göstersin biz de görelim, gülümseyelim.


Serap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir