22 Mayıs 2014 Perşembe

Johan Elmander


Yabancı sınırının dayatmalarından biri daha, yoksa Galatasaray Elmander'den neden vazgeçsin. Kalbiyle oynayan futbolcuların hastasıyız, Elmander'in de futbola ve Galatasaray'a kattığı anlam başkaydı. Mücadelesi, azmi, Galatasaray'a bağlılığı üst düzeyde olan bir isimdi ama geçtiğimiz sezonun başında yabancı kuralı maalesef Elmander'le yollarımızı ayırdı ve bu sezonun sonunda da hem kiralık sözleşmesi bitti, hem de Galatasaray'la sözleşmesi biterek boşa çıkmış oldu.

Hep derim, bazı futbolcuların yaşı yok. O futbolcular da profesyonellikleriyle her zaman örnek olmuşlardır. Yaşlarının olmaması biraz da bu yüzden. Elmander'in de yaşı yok, hala çok büyük bir tecrübe. 32 yaşında ve futbol adına yapacakları her zaman mevcut. Bu yüzden de Türkiye'de görmek isterdim onu, onun oynadığı Türk takımına da Elmander'den ötürü otomatik olarak sempati beslerim.

Süper Final'li sezonu düşünüyorum da, gerçekten çok karakterli ve kaliteli bir yabancı grubuna sahip olduğumuzu düşünüyorum. Ujfalusi'den, belki o sezon en az forma şansı bulmuş Riera'sına kadar. Herkesin kattığı bir değer vardı ve o grubu da sanırım bir ömür unutmayacağız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir