24 Haziran 2014 Salı

Gerçekçi Yaklaşım

Erhan Altın demek, pozitif ve göze hoş gelen bir futbol demek. Böyle bir futbol tarzıyla da, beklenen başarıların gelmemesi bazen çok fazla göz önüne gelmez. Samsunspor'un da denemek istediği bu olabilir. Elbette hedefler bitmez ama gerçekçi yaklaşmak gerekirse, yaşanan maddi bir sıkıntı var ve transfer yapmanın dahi çok zor olduğu bir dönem. 

Şu ana kadar da transferde atılmış bir adım yok ama geçen sezonun paylayan isimlerine gelen teklifler var. Musa Sinan Yılmazer Sivasspor'a gitti mesela, 450 bin tl ve bir futbolcu gibi bir kazanç elde edilerek. Umar'a da önemli teklifler var ve gelecek transferlerden öte, maddi imkan sağlanabilecek isimlerle yolların ayrılmask şimdilik ön planda. 

Devamında da transfer yapılır ama Samsunspor'un şu aşamada yapması gereken biraz daha gerçekçi yaklaşım. Geçen sezonun play-off finali önemli bir eşikti ve bu geçilmedi. Geçilememesi durumunda da neler olabileceğini herkes biliyordu. 

Bir anlamda atımlık kurşundu o ve isabet sağlanamadı ama bir şekilde Samsunspor'un yeniden Emir Kar'la devam etmesi, bir yapı kurmak anlamında da gerçekçi ve güzel adımlar atması yeni sezon adına bir heyecan kaynağı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir