19 Ağustos 2016 Cuma

Emrah Başsan Rizespor'da, Transferi Gerçekleştiği Gün Yazdığım Gibi


Emrah Başsan'ın transferi Riekerink'e sorulmadı, yönetim inisiyatifi bir hamle. Maaşı çok yüksek değildi, bonservisi de olmadığı için çok ses etmedik, ya tutarsa hesabı. Önce geçmişi ile alakalı "acaba sol bek olur mu" düşüncesi, sonradan "orta saha oynayabilir mi" soruları derken pozisyonu olan kanatlarda oynadı hazırlık maçlarında, haliyle de tutunamadı.

Galatasaray'ın şu an en güçlü pozisyonu belki de, kanatlar. Bruma, Podolski, Sinan Gümüş ve Yasin Öztekin gibi bir rotasyondan bahsediyoruz, şimdi bir de Josue'nin orada oynayabilirliğini ekledik, bu rotasyonda nefes alması bile imkansızdı. Tutmayacağı belliydi de aslında, Galatasaray kalitesinin çok gerisindeydi, Antalyaspor'da da 1. tercih olmayan bir futbolcu. Serdar Özkan'ın arkasındaydı rotasyonda, öyle söyleyelim.

Doğal yani, Riekerink'in kendisinden bu kadar çabuk vazgeçmesi. Kendisine sorulmadı, tanımıyordu ve tanıdı, kiralık gidebilir dedi. Şimdi de Rizespor'a kiralık gidecek. Şu artı oldu, maaşı düşük olduğu için zarar edilmedi, talibi kolay bulundu. Maaşını da Rizespor ödeyecek, maaş bütçesinden 400 bin avro daha düşmüş olduk. Umarım iyi bir görüntü verir, gelecek adına bir şans yaratır. Galatasaray'ın Rizespor'la ilişkileri iyi, Volkan Pala ve Alperen Uysal derken Emrah Başsan da 3 oldu. Belki başka isimler de dahil olabilir.

Transferi gerçekleştiği gün yazdığım gibi;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir