10 Temmuz 2017 Pazartesi

Kadro dışı kaldığı için üzüldüğünü sanmıyorum, gam yok


Cavanda'nın takımda kalma ihtimalini düşünmüyordum, kamp kadrosunda olması tamamen sağ bek alınmadığı için. Aynı şey Tarık Çamdal için de geçerli. Sağ bek transferi açıklandığı an, kamp dönüşü Cavanda'nın kadro dışı kaldığı haberini zaten alacaktık ama sağ olsun bunu erkene aldı. Şaşırtmıyor bir anlamda.

Semih Kaya ve Cenk Gönen için bonservis kazanabilen Galatasaray'ın, Cavanda'dan zarar edeceğini düşünmüyorum. Cavanda söz konusu olduğunda sürekli tekrar ediyorum, yaşı 26, şu durumda dahi Belçika Milli Takım havuzunda ve Lazio, Galatasaray gibi bir cv. Ayıca onu iyi pazarlayabilen bir menajer, bu şartlarda Cavanda'dan zarar etmek zor.

Enteresan adam ama, gram gam yok. Kadro dışı kaldığı için üzüldüğünü sanmıyorum. Kadro dışı kalır kalmaz kendini yemeğe vurmuş zaten, fotoğrafları vardı. Gelir İstanbul'da tek başına takılır, hiç sorun etmez. Trabzonspor'da da böyleydi, yarın başka yerde de böyle olur. 

Tudor geldiği gün mutlaka şans bulur diye düşünüyordum, o da atletizmi sayesinde. Buldu da ama ısrar edilmedi. Galatasaray kariyeri başarısız, büyük kayıp, orası net. Bundan sonra gideceği yerde ne yapar bilemem ama Galatasaray'ın zarar etmeyeceğini tekrar söyleyebilirim. Kısa bir zaman içinde de bir teklif gelir, gider. Zorlamaz, sıkıntı çıkarmaz.

2 yorum:

  1. İnşallah satabiliriz zarar edelim mühim değil 1.8 verip aldık 1'e satalım. Kiralamaya karşıyım çünkü kimse kiraladıktan sonra satın almaz bence. 875 bin Euro gibi makul bi maaşı var 75 bin Euro ceza da verebiliriz disiplinsizlikten 800 bin maaşı avrupadan veren olur ama sıkıntı Cavanda'yı cazip hale getirmek misal trabzonspor kariyerinin nedeni İtalya'daki Lazio-trabzonspor maçıdır harika oynamıştı Thuram gibiydi hayran kalmıştım. trabzonda bile 2-3 iyi maçı var ama bizde elde tutulur bir maçı bile yok en iyi maçında sıradan vasatı. Böyle olunca müşteri bulmak zor referansları iyi ama sahada gösterdiği son etkileyici performans 2-3 yıl öncesine ait... Benzer durum Donk içinde geçerli kaldı ki performansı daha iyi ama Donk'un da 1.5 m euroluk maaşı sıkıntı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O doğru, gideceği yerde de akıllı duracağının garantisi yok :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir