7 Haziran 2018 Perşembe

Attığı bu gol de neler yapabileceğine iyi bir örnek


Sevelim artık bu adamı. Daha fazla ne alırız diye bakalım, bundan sonrasını konuşalım. İyi bir sezon geçirdiğinin altını çizelim, beklentiyi doğru ayarlayalım ve bazı şeyleri kabullenelim. 

Bu adam iyi bir 8 numara, hatta ligin en iyisi. Kendi Milli Takım'ında da böyle oynuyor ve olmazsa olmazlardan biri. Dünya Kupası'nda da iyi iş çıkartacağına inanıyorum, yeni sezonda Galatasaray'da da. 

Yeter ki şu dönem yapılan eleştiriler bir kenara bırakılsın, olaya daha doğru beklentilerle bakalım. Dünya Kupası da bunun başlangıcı olsun. Belhanda'dan kaynaklı Fas'ı destekleyeceğim, orada bizi de temsil edecek.

Zaten beklentiler doğru ayarlansa bugün daha farklı bakarız olaya. Hala "Sneijder geri dönmeli" diyen bir zihniyet var, bunlarla uğraşıyoruz. Neyse, iyi bir sezon geçirdi ve daha iyisini mutlaka yapabilir. Attığı bu gol de neler yapabileceğine iyi bir örnek..

4 yorum:

  1. Bu blog kadar belhanda'nın ana babası bile çalışmamıştır onun için :) yorumlarında haklı olduğunu eklemeliyim ama...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkı verilene kadar yazmaya devam edeceğimi söylemiştim :)

      Sil
  2. Belhandanın sizden haberi varsa eminim ki teşekkür amaçlı bir hediyesi olacaktır. Tabi önce kendi bile şaşıracaktır ben bu kadar iyi oyuncumuyum diye!! Bide Sneijder geri dönmeli zihniyetine de( ben o gruptan olmamama rağmen) saygı duymanız gerekiyor. Son olarak umarım mucize olur, Belhanda dünya kupasında iyi oynar da güzel bir bonservis ücretiyle yollarız.!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sneijder geri dönmeli diyenlere saygı duyarım ama o görüşe duyamam.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir