1 Ağustos 2019 Perşembe

Olympiakos adına Mitroglou özel bir karakter, transfer ihtimalinin nedeni


Aynı konuya çakılı kaldığımızın farkındayım. Kendisinden yana en umutlu insanların başındaydım ve "kamp dönemini" merakla bekliyordum. Gördüm işte, Mitroglou'nun tutar bir tarafı kalmamış. Geçmişi, kalitesi, klası tamam da fizik sıfır, yürüyemeyecek halde. Marsilya'nın 0 bedel ve 1.5 yıllık kiralama karşılığı bize göndermesi boşuna değilmiş.

Üstelik maaşının da yüzde 75'ini karşılıyoruz diye biliyorum. O kadar yüksek kazanıyor ki bizden de giderken maaşından önemli bir kısım karşılamamız gerekiyor. Göndermek istediğimizi herkes biliyor, haliyle de transfere yanaşacak takımların "maaş" beklentisi olacak. Göndermek istediğimizi de geçelim, adamın fizik durumu ortada. Herkes takip ediyor.

Biz panikle bu işi gerçekleştirdik. Son gün, 0 bedelle alabileceğimiz başka bir isim yoktu. Üstelik Ocak ayı, seçenekler o kadar kısıtlı ki. Diagne'yi alma nedeni de hem son güne kalmak, hem de o bonservisi yaz aylarına sarkıtmaktı. Diagne'nin bonservisini zor da olsa sarkıtacak gibiyiz. Mitroglou süreci ise zor ilerliyor.

Yunan Gazeteci Alain Anastasakis: "Galatasaray, Kostas Mitroglou'nun maaşının bir miktarını karşılamayı kabul ederse, Olympiakos'a transferi gerçekleşecek."

Haber bu. Olympiakos'un Mitroglou'na ilgisi uzun zamandır mevcut. Onlar adına Mitroglou özel bir isim, transferin ihtimali de burada doğuyor. Durumu ne olursa olsun "karakter" kontenjanından imza atabilir. Tabii bunun için de maaşının önemli bir kısmını karşılamamız gerekecek. Yapacak bir şey yok.

Galatasaray'da kalmasına ihtimal yok. Gitmese dahi lisansı iptal olur, Fenerbahçe'nin Benzia sürecinin bir benzerini de o yaşar. Yattığı yerden 1 yıl maaşını alır, köşesine çekilir. Bu da büyük bir zarar olarak hanemize yazar. Yerine yabancı alınacak çünkü, Onyekuru ya da 2. bir forvet. Onyekuru süreci de ilginç, onu da detaylandıracağım.

10 yorum:

  1. Gidişata bakalim...ligin baslamasina 10 gün kaldi..surec daralmaya basladi..yine bir falcao türküsü herkesin dilinde, gizli calismanin uzerini mi örtuyorlar yoksa son dakikaya kadar ya sabir mi cektircekler gorecegiz..kolombiyali gelmez bence gelirse de bilemiyorum ne yapar bundan sonra.. umut fakirin ekmegi iste..orta sahaya yırtıcı birini almak öncelik olmalı.. donk,jimmy defansif olarak yeter mi diyecekler acaba ya da gercekten seri'nin yanina klas birini alip CL ust turlara mi yelken acacaklar...uzerine bir de falcaoyu filan bosverip fizikli kosmayi seven ayagi duzgun winner karakterli bir kuzeyli forvet bulup sahanin üc bolgesinde de direncli bir takim olsak keske...izlemeye devam edelim bakalim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyoruz, bekleyip göreceğiz. Şu ana kadar gelişen süreci ben kötü bulmadım.

      Sil
  2. Burak kardeşim konu dışında olacak ama yorum atanların altına sadece yanıtla butonu dışında beğen yada beğenme butonu koyulabiliyormu ??..eğer yapılabiliyorsa yorum yapan kişinin yazdığının diğer okuyucular tarafından nasıl tepki aldığını sadece yorumlamak dışında basit bir hareket ile daha fazla etkileşim için gayet güzel olur derim.. Bilmediğimden soruyorum :)) saygılarımla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O benimle alakalı değil, blogger'ın getirebileceği bir özellik :) keşke gelse.

      Sil
  3. Landry Dimata vardı Belcikada parladı wolfsburg çoğu zaman yaptığı gibi ederinin üstüne aldı sene oynatmadı kiraladı Anderlecht 5 e almış iyi forvetti.

    Alternatifler var ama bonservis pazarlığında kötüyüz. Adımız cıkmış müşteri biz olunca herkes madeni bulduk diye inmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bonservis girdisi lazım önce, bunlar sonranın konuları.

      Sil
  4. Transferin son gününü bekleyip 4.1 bağlayıp mitroglunu ve 10+3 verip haklı haksız her fırsatta taraftarca tarık camdal muamelesi yapılan Diagne'yi alan yönetim ve teknik heyet bu kadar para harcayıp bu kadar kötü yönetmeyi becerdiniz. Aferin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 10+3 mü hala emin değilim, kap açıklamasında bu yazmıyor.

      Sil
  5. Diagne-Falcao ikilisine alışmamız lazım. Diagne'ye biraz samimi şekilde kazanmaya çalışsak tabi Diagne de aynı samimi çabayı gösterirse cidden iyi forvet. 10 tane Yaramcuk eder :) bu ebatta bu hızda oyuncu az bulunur Kasımpaşa'da bencildi burda takımı sever rolüne adapte olursa Falcao'yla çift forvet bile oynayabiliriz.

    Tek sorun ffp. Ocak ayında ffpyi telafi etsek oluyor mu acaba? Yada Yunus'u satacağız en temizi. Mehmet Topal Mehmet Özcan Elneny Falcao yeterli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rüyamda gördüm aslında, Falcao oynuyor ve Diagne onun yedeğiydi :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir