27 Kasım 2019 Çarşamba

Jimmy Durmaz'ı unuttuk, Emre Mor'u kullandık


Sezon adına en büyük hayal kırıklıklarından biri. En azından kendi adıma yazayım, acaba olabilir mi demiştim. Fatih Terim / Emre Mor uyumu Milli Takım döneminde bir şeyler vaat ediyordu ve temel dayanağım da buydu. Dortmund ve Celta Vigo'da olmayan Emre Mor için tek çıkış kapısı Galatasaray'dı. O da bu şansın farkında diyordum, hakkını vermesini bekliyordum.

Şu ana kadar hakkını veremedi, bundan sonra da veremez. Futbolla ilişkisi bitmiş. Bu saatten sonra da Emre Mor'u kazanabilen, ciddi anlamda fayda sağlayan bir takım çıkmaz. Kademe kademe aşağıya düşecektir ve bir zamandan sonra adını dahi hatırlamayız. Ocak ayında değişim diyoruz ya, Emre Mor da o halkada ilk sıralarda.

Ciddi anlamda şans verdik yoksa. 11 de başladı, kenardan da geldi ve birçok ismin bulması gereken şansı o aldı. Jimmy Durmaz'ı unuttuk, Emre Mor'u kullandık. Bugün düşününce büyük bir haksızlık gibi geliyor. Jimmy Durmaz, net daha faydalı ve iyi bir futbolcu. Dün oyuna giren Jimmy Durmaz olsa fena olmazmış.

Yunus Akgün'e dahi Emre Mor'un önüne yazıyorum. Ondan da çok fazla umudum yok ama en azından senin futbolcun. Az çok ne alacağını da biliyorsun, en azından onu yükseltmeye çalışalım. Emre Mor'la bir geleceğimiz yok ve "adam ederiz" diye düşünmemiz büyük bir yanılgı oldu. Başakşehir ve Club Brugge maçlarında yapamadıkları öyle ortada ki.

Kredisi bitmiştir sanırım. Bu noktadan sonra hoca da şans vermez diye inanmak istiyorum. Kendi içimizdeki daha farklı isimlere yönelelim. Jimmy Durmaz ve Yunus Akgün bekliyor, şans onların olmalı. Herhangi bir disiplin sorunu yaşatmaması güzel ama futbol olarak böyle bir yetenek hiç mi ileri gitmez.

10 yorum:

  1. bu tercih inanılır gibi değil. emre benim gözümde futbolcu bile değil. kariyeri erkenden en alt düzey takımlarda sona erecektir.

    diğeri ise isveç milli adam. isveçliler hiç mi bilmiyor bu işi?? biz adamı kulübeye mahkum ettik. bence bir şey oldu, terim taktı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jimmy sezon başı iyi oynuyordu da. Umarım artık şans bulur.

      Sil
  2. Jimmy cok rahat oynamasi gerek,f.terim takti mi takiyo birisine,bizden fenere giden bir futbolcu vardi,bizdeyken goller atiyordu f.terim geldi oynatmadi ve fenere gitti,orada fena isler yapmıyor

    YanıtlaSil
  3. Dün mecburiyetten oynadı deyip iyimser olmaya çalışacağım... Ama dün yedek kulübesinde Jimmy ve Yunus olsaydı oyuna Emre değil de onlardan biri girerdi kesin olarak diyemiyorum ne yazık ki... Bu sene forma adaleti konusunda Ömer Bayram haricinde birşey göremiyorum ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynadı da, başka hamle de yapılabilirdi. Eskiden cesurdu hoca, şu an çok farklı.

      Sil
  4. Emre Mor'u ben olsam ölü fiyatına alabiliyorsam alırım 3m euro gibi.

    YanıtlaSil
  5. Yunus'u asla tutan biri değilim.Jimmy'yi ise beğenirim ve bu iki futbolcu Emre'den daha kötü değil buna eminim. Hocam şans ver kötü oynarlarsa biz boşuna konuşmuşuz senin bildiğin varmış deriz ama sen hiç süre vermiyorsun ki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de değiller. O şansı vermek gerekiyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir