10 Ağustos 2020 Pazartesi

66 numarayı alması, bitişin de güzel geçmesi adına hoş bir detay.


Şu "19.05" mevzusunu anlamıyorum. X isimle anlaştığımız an transferi açıklayalım. Bekliyoruz, işin aksi olacağı da biliyoruz. Transferler öncesi ateş fişeği diyeceğimiz paylaşım gelmiyor, 19.05'de direkt paylaşım. Basketbol hesabı bu işi iyi yapıyor mesela. Video konusunda ise iyiyiz, onu takdir ederim. Arda Turan için 2 gündür yayınlanan videolar oldukça güzeldi. Eminim ki en istemeyen için dahi "olmasa mıydı o geçen günler" dedirtmiştir.

Yıllık ücreti konuşalım. Bu konuda da büyük yangınlar koptu. Garanti ücret olmayıp, maç başı ücret olması bekleniyordu. 4 milyon TL'lik garanti ücret sonrasında "yangın" tarafında değilim. Jimmy Durmaz ve Şener Özbayraklı'dan düşük kazanacak. Kariyer ve kalite açısından bu isimlerle tartışmayız bile. Maç başı ücreti de görünmüyor. İlk yıl 4 milyon TL, 2. yıl için de belli sayıda maç sayısına ulaşırsa opsiyon devreye girecek. Girerse de rakam 5 milyon TL olacak.

Arda Turan için mühim değil bu rakamlar. 4 milyon TL de Galatasaray'ı batırmaz. Arda Turan'ın iyi iş çıkartma ihtimali olduğunu düşünüyorum. O vakit görüntü değişir, paralar zaten konuşulmaz. Beklentimi düşük tutsam da, kamp dönemi bazı şeyleri belli edecek. Galatasaray'ı uzun zamandır istiyordu. Gördüğüm kadarıyla da oldukça heyecanlı. İyi de hazırlandı, o görüntüleri gördük. Yeteneğin kolay kaybolacağına inanmıyorum.

66 numarayı alması da hoş bir detay. Galatasaray'da başladığı ve iyi olduğu günlerde o forma numarasını kullanırdı. Tekrardan hayırlı olsun diyelim. Beklentiyi düşük tutup, iyi noktalar gerçekleştikçe mutlu olmayı düşünüyorum. Şu an düşüncem son 15 - 20 dakikalar. Vitesi yükseltebilirse ilk 11 adına da şansı yüksek. Bence en doğru zamanda geldi. Ocak ayında gelmesi daha büyük tepkiyi beraberinde getirecekti.

5 yorum:

  1. Taraftarımız, eski günlerin hatırına Ardaya sahip çıkmalıdır. Kariyerine bakınca gelmiş geçmiş en büyük Türk oyuncu diyebiliriz. Geçmiş zamanda bazı sorunlar yaşandı ancak artık yeni bir sayfa açılması gerekiyor. Arda bu saatten sonra süper işler yapar diyemeyiz ama faydasının olacağını düşünüyorum. (Alp)

    YanıtlaSil
  2. İyi çalışıp katkı yapmasını çok isterim. Kadrodaki her oyuncudan katkı almak zorundayız çünkü. Pek fazla transfer yapma şansımız da olmayacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de isterim. O kafa yapısında gibi de görünüyor.

      Sil
  3. çalışıp işine baksın. kimse gıkını çıkarmaz. çenesini tutması önemli. özellikle siyasi yorumlarda bulunmamalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da bunu yapacağını söylüyor. Umarım yapar.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir