3 Ocak 2021 Pazar

Falcao'nun pamuk şeker hallerinden herkes usandı


Bu iş sıktı artık. Falcao'nun pamuk şeker hallerinden herkes usandı. Antalyaspor karşısında oyuna girdi, 2 adım attı ve yine aynı yeri tutuyor. Yürüyemeyecek halin dahi kalmadıysa çıkma sahaya, oynama futbol. Bir de bu adam için "çok istekli, hırslı, geri dönmek istiyor" diye yazan muhabirler var. Biz de umutlanıyoruz her seferinde, bekliyoruz oynasın diye. Oysa sonuç aynı, hatta hiç değişmedi. Bu adam "pamuk şeker", dağılıp gidiyor. Neyin beklentisine giriyoruz ki?

Levent Şahin için de üzüldüm. Maç sonu açıklamasında "aynı yerden sakatlandı, oyunu çözebileceğini düşünmüştük" dedi. Haklı da, bu adam kulübedeyse alıyorsun oyuna. Başka alternatifin de yok. Çözer diyorsun, 10 dakika sahada kalabiliyor. Şimdi 2-3 ay daha mı yok. Bu sakatlık süreleri de kafasına göre. Normalde bu tarz sakatlıklarda çok daha erken dönen Galatasaraylı futbolcuları izliyoruz. Aidiyeti yok, sorumluluk hissetmiyor.

Kimi sakat sakat dahi oynar. Ciddi şekilde sakatlandığına dahi inanmıyorum. Öyle de bir şey var, kendini tam hazır hissetmeyince idmanlara çıkmıyormuş. Kimse de bir şey diyemiyor, öyle bir yatırım ki. Maalesef çoğumuz da bu etiketin gazına geldik. Baş sıraya da kendimi yazıyorum. Bile bile lades diyerek bu yatırımı yaptık ve sonuç ortada. Maalesef acı tecrübe oldu ve kurtulamıyoruz. Kendisini kim alacak çok merak ediyorum.

Forvet rotasyonunu yapılandırmak da apayrı konu. Falcao'dan kurtulmak dert, ortada alıcı göremiyorum. Bu iş fesih ile çözülür desek, ufukta büyük tazminatlar var. Van Persie'ye hayal kırıklığı diyorduk da, bu bambaşka seviye oldu. Oynamadığı maç sayısı, oynadığı maç sayısını yakında katlar. Kimse para alamıyorken, onun parası takır takır ödendi. Karşılığı, gösterdiği aidiyet bu işte. Oynadığı oyuna saygısı dahi yok.

16 yorum:

  1. Sakatlık dışında parasal anlamda sorun var belli ki. 1 ay önce ayağı kırılan Melo bile şu an koşabilirken 34 yaşındaki adamın bu durumda olması normal değil.

    YanıtlaSil
  2. menajerleri aynı.. bu adamdan sizi kurtaralım biraz daha az maaşa diego costa'yı getirelim diyebilirler.. futbolda böyle şeyler olur bilirsiniz.. (hiç istemem costa'yı o ayrı)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de istemem, yazmıştım da.

      Sil
    2. ve haber patladı. tansel taşanlar söyledi. falcao'dan sizi kurtarır costa'yı 2.5 senelik sözleşme getiririz demişler.

      Sil
    3. hemen hemen yarı maaşa. az önce unuttum. tansel abiye sor istersen muhabbetin var.

      Sil
    4. Buna okey misin yani :)

      Sil
    5. birisi hiç oynayamayan bir adam
      biri yarısı kadar maaş alan oynayabilen bir adam
      sence hangisi :)

      Sil
    6. Hiçbiri :) Bu kafayla bizden bir yol olmaz.

      Sil
  3. Sakatlanmasına degil de direkt soyunma odasına gidip sekidika girene kadarki süreyi 9 kişi oynamasına feci delirdim. Bekle baba sahada ölmezsin 5 dakikada

    YanıtlaSil
  4. Inter Miami alırsa alır, yoksa kaldı elimizde...

    YanıtlaSil
  5. Bu adam niye halen daha oyuna giriyor asla anlamıyorum. Bariz bir şekilde oynamak istemiyor bu belli. Çok ısrar etmemek lazım. Kerem oynasın. Ali oynasın.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir