29 Aralık 2021 Çarşamba

Işık Kaan Arslan için üzüldüm


Maç öyle bir görüntüdeydi ki, hemen hemen hepimiz nasıl olsa kazandık modundaydık. 2. yarıda 3-2'yi bulmamız 1 dakika sürdü. Sonrasında da goller kaçmaya devam etti. Sadece 2. yarıda 10 golü bulabilirdik, asla abartmıyorum. Atamadın ama yine de kontrol sendeydi. Bu yüzden de maçın son anlarında Işık Kaan Arslan oyuna girdi. Aslında bu maça 11 başlaması gereken gençlerden biri. Işık Kaan Arslan ve Atalay Babacan'ı 11'de bekliyordum. Oynatsan ne kaybederdin ki? En fazla tur giderdi, gitti de zaten.

Denizlispor'un durumu ortada. 1001 türlü eksiği var, adamlar kulübeyi tamamlayamadı. İlk 11'lerinde de birçok futbolcuyu devşirmek, farklı yerlerde kullanmak zorundaydılar. Harikalar yaratan kalecileri yedekti mesela, böyle bir kadro. Sen ise bazı noktalarda rotasyona gitmiş olsan da, ana hatlarıyla as oyuncular sahada. Mazeret yok demem bu yüzden, neyi mazeret edeceksin? Kaçırdığın golleri konuşsan, yediklerini nasıl açıklayacaksın?

Işık Kaan Arslan ve Atalay Babacan oynardı bu maçta. Işık Kaan Arslan için üzüldüm. 1-2 dakikada sahada kalırım diye düşünürken, 10 kişilik Galatasaray'da stoper olarak oynadı. Bence iyi de oynadı. Rakip çok düşmüştü ama yıkılmadı, geri durmadı, tepki anında da isyan etti. Yenilen 3. gol büyük şanssızlık, yapabilecek bir şey yok. Performansı iyiydi, maalesef daha uzun süre göremedik. Bu maçta 11 oynayabilmesi lazımdı.

Rahat bir maçtı çünkü. Belki de sahadaki bazı as isimler bu rahatlığın kurbanı oldu. Cicaldau, Marcao ve Taylan Antalyalı için yazarım bunu. Erken yılbaşı tatillerine engel olduk diye mi bu gamsızlıkla sahadaydılar. Onlar oynadı da ne değişti derseniz hatalar zinciri derim. Formayı kapmak, kendini göstermek isteyen futbolcularla sahada olmak bu maçta çok şeyi değiştirirdi. İsyan görürdük, odak olurdu, bu duruma düşmezdik.

6 yorum:

  1. Işık kaan Alpaslan'dan daha iyi.Hem topu iyi kullanan hem de kolay geçilmiyor.Alpaslan çok kolay çalım yiyen bir stoper.Umarım Fatih Hoca 2.yarı Işık kaan 'a şans verir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de daha iyi, en azından aşağısında değil.

      Sil
  2. Yedek kadroyla da çıkmadık maça asıl acı olan o. Çok rahat gol yedik ve bir türlü gol atamadık.

    YanıtlaSil
  3. Işık kaan ve Atalay bu maçlarda bile oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Ayrıca yapılan şey gerçekten çok ayıp. Son dakika oyuna alıyorsun bu çocuğu. Verdiğin mesaj ne? Mecbur kalmadığım sürece seni oyuna almam! Bu çocuk nasıl motive olsun nasıl aidiyet geliştirsin. ben bu takımda formayı hak ettigim zaman alırım çünkü forma adaleti var diye nasıl desin bu genç oyuncu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Forma adaleti kısmına girmem de, bu maçta gençlerin oynayabilmesi gerekiyordu. Direkt kupa hedef diye risk alınmadı belki, o da elde patladı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir