22 Nisan 2022 Cuma

İbrasızlık sonrası duruşu tarihe geçecek


Başkanlığı kötü geçmiş olabilir de, "ibrasızlık" sonrası duruşu tarihe geçecek. Kendisine teşekkür etmemiz gerekiyor. Kulübü, mahkeme mahkeme dolaştıranları da biliyoruz. Her türlü kaotik ortamı oluşturdular. Burak Elmas ise ibrasızlık sonrası camianın isteklerine göre hareket etti. Seçim kararı aldı, üstelik bunu da ibrasızlık üzerinden almayarak, olası davaların önüne de geçti. Bazı dayatma ve yönlendirme sonrası seçim için "tedbir" koydurmak isteyenlerin önü böylelikle tıkandı.

İbrasızlığı kalktı bu arada. İstese seçimi erteler, kendisi yine aday olabilirdi. Ya da istifa eder, süreci daha da uzatırdı. Galatasaray'ın mümkün olan en erken tarihte seçim yapması gerekiyor ve o tarih de 30 Nisan. Bir an önce işe başlamak, yeni sezonu kurgulamak lazım. Seçim süreci Mayıs sonu ya da yaz aylarını bulsa, herhangi bir branşta gelecek sezon için beklenti içine girmemek lazım. Şu an bile, diğer branşlar adına geç kalınabilir. Çünkü bütçe de onaylanmadı.

Yeni yönetim seçilecek, ilk iş bütçeyi onaylatacak ki hareket edebilsin. Yeni teknik direktör belirlenecek, transferler var, diğer branşlarda takımlar kurulacak. Burak Elmas da kulübün önünü açıyor işte. Tedbir konuyor, ona karşı direkt harekete geçiyor. Israrla aday olmayacağını belirtiyor, seçimi en erken tarihe alıyor. Hala da kendisine karşı "itibar suikasti" yapılıyor. 30 Nisan'da seçimin olmasını zor görüyorum diyenler, başkan için açık kovalayanlardır.

Adam süreci müthiş ilerletiyor işte. Gitmesi ve seçim isteniyordu, bu da olacak. Bu saatten sonra şöyle oldu, böyle oldu tarzında şeyler yazılmaması lazım. 30 Nisan'ı bekleyeceğiz ve sonrasına bakacağız. Burak Elmas bana göre kötü götürdüğü başkanlığı, ibrasızlık sonrası onurlu duruşuyla tamamlamış olacak. Bu onurlu duruş için de kendisine teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın önünü açtı ve camianın isteklerine kayıtsız kalmadı.

8 yorum:

  1. Burak Elmas hatalar yapsa dahi bence çok çabuk harcandı.Umarım ileride daha iyi bir ekip ile tekrar başkan olur.Çok iyi ve potansiyeli yüksek bir takım kurdu.Fatih Hoca 'yı kendisi göndererek taraftara yem etmedi.Birkaç hafta daha beklese taraftar Fatih Hocayı gönderecekti.Bu konuda dahi Fatih Hocayı kurtardığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harcanmadı. Bazı hataların telafisi yok maalesef.

      Sil
  2. İbra kararından sonraki duruşunu ilk baştan bu yana kullansaydı her şey çok güzel olurdu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı konularda yanlış hareket etti. Bunun da faturası acı oldu.

      Sil
  3. Galatasaray değerlerini bilen, hatırlayan nadir kişilerden birisi koskoca camiada. Herkes kendi menfaati için çabalarken o hep Galatasaray'dan yana bir duruş sergiledi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İbrasızlık sonrası duruşu ve tavrı yerinde. Bu da iyi hatırlanmasına sebep.

      Sil
  4. Ibra edilmezsek Galatasaray'i mahkeme kapilarinda surundurmeyiz dedi ve dedigini de yapti. IŞITAN Gün konusunda da geregini yapsaydi halen baskandi bence, su an Esref Hamamcioglu Metin Bey'e göre daha iyi bir aday olarak gorunse bile muhtemelen Burak baskan devam etseydi daha iyi olurdu diyecegiz, ne yazik ki gelen gideni hep aratiyor bizde öyle ki zamaninda dalga gecilen Dursun Özbek aday olmadi diye ciddi ciddi üzülduk hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmişte acı hatıralar var. Bunlara gerek yok. Galatasaray'ın tüzüğü ne kadar işlemez olursa olsun, yürürlükte ise saygı gösterilmek zorunda.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir