4 Ağustos 2022 Perşembe

Daniele Rugani & Galatasaray, Nelsson yerine anlamsız, alternatif için lüks


Galatasaray'da Nelsson gündemi var da, o işin Sevilla adına nihayete ereceğini düşünmüyorum. Marcao için yaşananlar tekrarlanmamalı, Galatasaray'ın orada dik durmasını bekliyorum. Galatasaray için Rugani'nin adı geçtiğinde, Nelsson gidiyor mu diye düşünmüştüm. Stoper alternatifi üretilmek istendiği yazılıyordu da, Rugani gibi bir isim alternatif adına lüks olur. Galatasaray'ın da Rugani'yi transfer edeceğini pek düşünmüyorum.

Nelsson'un ayrılığı halinde de bu transfer gerçekleşmemeli. Rugani'yi, Nelsson'un önünde görmüyorum. Çok büyük bir maaşı var ve Juventus ondan kurtulmak istiyor. Hem bonservis, hem de olmadık bir maaş vereceksiniz. Rugani de son dönemde düşüşte olan bir stoper. Juventus rotasyonunun derinliklerinde yoluna devam ediyor. Fizikli, ayağı temiz, boyuna göre ağır demeyeceğimiz bir stoper de, istikrarı oldukça düştü.

Son yıllarda ciddi sakatlıklar da yaşadığı için, geri dönüşü pek de sağlıklı olmadı. 28 yaşında bir de. Geri dönüşü olmayacak bir transfer olacak. Alternatif olarak lüks, Nelsson yerine de anlamsız. Elime yii bir bonservis girdisi geçse, daha garanti ve iyi işlere yönelirdim. Rugani'yi toparlamak zaman alacaktır. Toparlanması da garanti değil. Kariyerinde Juventus, İtalyan Milli Takım'ı gibi üst noktalar olsa da, bugün başka.

Bugün, Juventus ondan ne olursa olsun çıkmak istiyor. Kendisi için gelen tekliflerde de, kiralama modeli var ve maaşının en fazla yüzde 30-40'lık dilimi karşılanıyor. Galatasaray'ın ise direkt bonservisi ile bu transferi gerçekleştirmek istediği yazılmıştı. Juventus'ta kazandığı rakam büyük. Galatasaray da o rakamı karşılayamaz. Karşılayabileceği rakam da anlamsız kaçar. Rugani için soğuğum ben. Biri ayrılmadan, stoper transferi de gerçekleştirmem.

4 yorum:

  1. Nelsson giderse Denayer olmalı. Bizi beklediğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Vay be Rugani 28 yaşında mı:) bir zamanlarin genç yeteneğiydi kendisi... Ben halen daha genç Rugani zannediyordum :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir