22 Nisan 2009 Çarşamba

Bird'ü Er Meydanına Bekliyoruz


Indiana Pacers Başkanı Larry Bird, sezon değerlendirmesi yaparken, sorunların ana temeli olarak savunmayı gösterdi ve ''Bütün problemlerinin kaynağı savunma.'' dedi. Bu sezon oynadığı 82 maçta maç başına 106 sayı yiyen Pacers'da, Bird savunmadan şikayet etti ve gelecek sezon bu konuda önlem alacaklarını söyledi.

Larry Bird basına yaptığı açıklamada ;

''Bütün problemlerin kaynağı savunmamız. Elbette hücum edeceğiz ama savunmayıda düşünmek zorundayız. Bizim gelecek yıl odaklanmamız gereken nokta bu.'' dedi.

Bu açıklamalarından sonra Larry Bird'ü yeniden coach olarak görmek istiyoruz. Kısa süren coach'lık kariyerinde Indiana'ya güzel başarılar kazandırmıştı, biz Indiana'lıları mutlu etmişti. Gerçi başkan olduktan sonra yaptığı takaslar, oyuncu hamleleri ilede önemli işler yaptı mesela şu an genç bir kadro oluşturdu ve gelecek vaad eden bir takım yarattı. Danny Granger'ı All-Star yapan yolda katkıları oldu ve onu takımda tutmayı başardı. Bird tepeden Indiana'yı iyi analiz ediyor ama bu söylemlerini takımın başında yapmalı. Onun coach'lık yapacağı bir takımın başarılı olacağını hepimiz biliyoruz. Bu takımı o yarattı ve o başında durmalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir