22 Nisan 2009 Çarşamba

Haftanın Maçı

Haftasonu oynanacak ve herkesin gözünün orda olacağı Trabzonspor-Sivasspor maçına dair ilk açıklamalar gelmeye başladı. Gökhan Ünal Trabzonspor'un resmi sitesine yaptığı açıklamada bu maça dair; ''Bu maçı kazanırsak şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Kısacası Sivasspor maçından 3 puan alırsak bizi kimse durduramaz. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Artık bizim için zor günler geride kaldı. Sivasspor maçının bizim için dönüm noktası olduğunu biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz. Çok umutluyum. İnşallah 3 puanla Trabzon'a döneceğiz'' demiş.

Galatasaray için, Beşiktaş için, Sivas için ve Trabzon için çok çok önemli bir maç. Eğer 3 puan Sivas'ın hanesine yazılırsa Trabzon'da şampiyonluk yarışından kopar Fenerbahçe gibi. Eğer Trabzon 3 puan alırsa çok avantajlı bir duruma geçer Beşiktaş, Galatasaray hatta Fenerbahçe için çok iyi olur. Beraberlik halinde ise iki takım adına bir şey değişmez fakat diğer takımlara gün doğar yine.

Bu maçın bir diğer önemide ligin en golcü yerli futbolcularından ikisinin yani Mehmet Yıldız ve Gökhan Ünal'ın karşı karşıya gelecek olması. Bakalım hangisi daha şanslı, hangisi daha etkili olacak takımı adına. Teknik direktörlere değinmeden olmaz tabi. En başarılı yerli teknik adamlardan Bülent Uygun ve Ersun Yanal'ın taktik savaşlarıda başka bir boyutu bu maçın. Pazar akşamını bekliyoruz sabırsızlıkla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir