29 Nisan 2009 Çarşamba

Hep Destek Tam Destek

Takım içinde Bülent Korkmaz'a destek büyüyor. Yerli oyuncuların Bülent Hoca'ya verdiği desteğin ardından Harry Kewell'da yaptığı bir açıklamada Skibbe ile Bülent Korkmaz'ı kıyaslayarak disiplinin önemini vurgulayan cümleler kullandı. Doğan Haber Ajansının haberinde Kewell Bülent Korkmaz ile ilgili şu sözleri sarfetmiş;

"Skibbe'den kimse çekinmiyordu bile. Hatta Skibbe bazı oyunculardan korkuyordu. Bülent Korkmaz gelir gelmez havayı değiştirdi. Takımda herkes O'ndan çekiniyor, saygı duyuyor. Yeni hocamız kaybolan otoriteyi yeni baştan oluşturdu"

Bir takım için, takım olmak için öncelikli olan disiplindir her konuda. Skibbe başarılıydı kabul ama sürekli pohpohlayarak şımartarak sonsuz başarıyı elde edemezsiniz. Başarı onu hakedenlerin elinde güzel olur. Şimdi disiplin sağlandı gibi. Otorite boşluğuda ortadan kalkıyor yavaş yavaş. İşler tamda istenildiği gibi giderken Bülent Korkmaz'ın gönderileceği yönünde haber çıkması ve taraftarların büyük çoğunluğunun bu haberlere itibar etmesi hatta gönderilmesini bizzat isteyen taraftarların olması çok can sıkıcı gerçekten. Ben dün dedim bugün diyorum yarında demeye devam edeceğim. Arkasında durulursa Bülent Korkmaz'ın Guardiola olmaması için hiç bir sebep yok. Yeter ki işine karışılmasın güvenilsin.

2 yorum:

  1. oncelıkle yazı için tesekkurler ama bulent hocaya futbolcular tarafından destegının buyudugune ınanmıyorum.
    bulent hoca dısıplınlı bırı tartısılmaz ama hala eskı futbolcuları kırmamak ıcın ayrım yapıyor gıbıme gleıyor
    ayrıca futbolcu o an hocası kımse ona göre yorum yaptıgı ıcın fazla dıkkate almamak gerek.
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  2. Kewell kişiliği açısından nabza göre şerbet veren bi adam değil bence. Yani o anda ne dediyse sahiden öyle düşündüğü için der.

    Eski oyuncular konusunda sana katılmakla birlikte şöyle diyebilirim sezon sonunda yapılacak bir revizyonla Bülent Hoca'nın başarısı için hiç bir engel kalmaz.

    saygılarımla :p

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir