1 Mayıs 2009 Cuma

Ağlamak İstiyorum


Yarı final oynayan takımlara bakın. Shakhtar Donetsk, Dinamo Kiev, Hamburg, Werder Bremen ve kupa finali Kadıköy'de. Gerçekten ağlamak istiyorum Galatasaray'ın durumuna Galatasaray'ın kadrosu bu kadrolardan çok mu kötü. Galatasaray bu takımlardan çok mu kötü takım. Tarihin belkide alınabilecek en kolay Avrupa Kupasını resmen tekmeleyerek ittik. Böyle bir şans tarihte bir kere gelir. Düşünsenize Kadıköy'de oynanacak finali, orada kaldırılacak kupayı. Yüzyıllar boyunca anlatılacak bir destan olacaktı bu. Sadece Galatasaray için demiyorum Fenerbahçe geçen seneki Fenerbahçe olsa grubunda bu sezon en az 3. olsa onlarda ilerleyebilirdi bu kupada. Şimdi statü değişti gelecek sene çok daha zor olacak. Avrupa Kupaları rüyalarını kurmaya devam edelim biz. Neyseki Galatasaray bir şeyler başardıda içimiz rahat.

Ukrayna futbolunun yerine bakalım arkadaşlar. Lig değerleri nedir Allah aşkına. Ama bakınca her sene Avrupa Kupalarında takımları çeyrek final oynuyor yada kapısından dönüyor. Bu sezon iki takımı birden yarı final oynadı. Lucescu denen adam geldi resmen çehresi değişti Ukrayna'nın. Bu sezon Shaktar'ın, Kiev'in hatta Metalist'in yaptıkları büyük başarı. Türkiye Ligi Portekiz'in, Hollanda'nın bile üzerinde ama bizim takımlarımız Avrupa'da nal topluyor. Büyük topçular iyi paralara bize geliyor ama başarı gelmiyor. Ukrayna denen yine iyi para harcıyorlardır ama Türkiye Ligi'nin yanında ne harcayacaklar. Belirli bir istikrar yakalamışlar öyle gidiyorlar. Helal olsun diyorum. 

Maçlara geçersen Dinamo Kiev ile Shaktar 1-1 berabere kaldı. Shaktar avantajlı bir skorla dönüyor. Sanırım Lucescu'yu yeniden İstanbul'da izleyebiliriz. Diğer maçta ise Hamburg deplasmanda Werder Bremen'i 1-0 yendi. Galatasaray'ın elendiği Hamburg bu. 2-0 öne geçip maç verdiği takım. Belki sadece Servet sağlam olsa yada Meira'yı satmamış olsalar eleyecekleri Hamburg bu. Final oynayacak, belkide kupayı alacak. Çok doluyum bu konuda gerçekten ağlamak istiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir