14 Mayıs 2009 Perşembe

Biz Buna Profesyonellik Diyoruz

Ankaragücü maçının son dakikasında oyuna alınması konusunda yöneltilen bir soru üzerine Kewell, ''Benim herhangi bir sakatlığım yok. Oynayıp oynamamam hocamızın vereceği bir karar. Ben Galatasaray takımının bir parçasıyım. Bana 1 dakika da süre verilse, son dakikada da verilse, çıkıp oynarım'' dedi.

Bugün Mecidiyeköy Galatasaray Store'da imza günü düzenlendi Harry Kewell'ın katıldığı. Basında kendi uydurup kendi inandığı haberleri Harry'ye soru olarak yöneltmekten geri kalmadı tabiki. Gelen sorulardan biri Ankaragücü maçının 90. dakikasında Arda ile yer değiştirmesiyle ilgiliydi. Neymiş Bülent Korkmaz Lincoln'den sonra Kewell'ıda kaybetmişmiş. Lincoln konusunda hala Bülent Korkmaz'ı suçlu bulan insanlarda var yani şaşırıyorum. Kewell tabi kendi karakterine ve profesyonelliğine yakışanı yaparak güzelce vermiş cevabını. Olması gerekende bu değil mi? O teknik direktörü futbolculara direktif versin diye takımın başına getiriyorlar. Futbolcuların bunu yargılama hakları yoktur. Teknik direktörler sadece yönetime karşı sorumludur. Kewell'a bu yüzden saygı duyuluyor Lincoln bu yüzden sevilmiyor işte. Tamam ikiside kendi mevkilerinin gerçekten çok kaliteli ve başarılı oyuncuları ama profesyonellik söz konusu olunca siyahla beyaz gibiler.

2 yorum:

  1. Gerçekten de Lincoln ve Kewell arasındaki en temel fark bu. Lincoln istediği ortamda oynayan futbolcu, Kewell ise tartışılmaz. Gerekirse çıkar stoper oynar, sesini çıkarmaz.

    YanıtlaSil
  2. Aldığı her kuruş helal bu adama.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir