28 Mayıs 2009 Perşembe

Fatih Terim Ekrem Dağ'ı Görmeli

Beşiktaş forması altında ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Ekrem Dağ, Avusturya Milli Takımı aday kadrosuna çağrıldı. Özellikle teknik direktör Mustafa Denizli'nin takımın başına geçmesinin ardından, başarı grafiği yükselen Ekrem, Avusturya Milli Takımı Teknik Direktörü Dietmar Constantini'nin de dikkatini çekti. Siyah-beyazlı oyuncu, Constantini tarafından, Avusturya'nın 6 Haziran'da Belgrad'da Sırbistan ile yapacağı maç için kadroya davet edildi.

Bu sezonun flaş futbolcularından olan Ekrem Dağ'ı elimizden kaçırmak üzereyiz. Avusturya doğumlu olmasına rağmen henüz Milli Takım'da oynamayan ve ilk tercihim Türkiye diyen Ekrem Avusturya'yı seçmek üzere. Ekrem Dağ tipik kanat oyuncusu. Bakınca ekstra özellikleri yok müthiş futbolcu gibi durmuyor ama her takımın onun gibi futbolcuya ihtiyacı var. Sağ bek, sol bek, sağ açık, sağ açık oynayabiliyor oynadığında da formasının hakkını sonuna kadar veriyor. Milli Takım'da da kanat sorunları oluyordu biz bu açığı Ekrem Dağ ile kapatmadık. İspanya maçlarının kadrosunda olmalıydı bence. Hadi o geçti diyelim Haziran ayında kadroya mutlaka davet edilmeli. Bu performansı Avusturya keşfetti ve bu oyuncu elimizden kaçmak üzere. Buradan Fatih Terim Ekrem Dağ'ı gör diyorum.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda kilit rol oynadı. Beşiktaş'ın x faktörü kim deseler bana Ekrem Dağ'ı gösteririm. Yama futbolcu kendisi bütün açıkları kapatıyor, birçok bölgede başarıyla oynuyor. Galatasaray maçında sol açıktı, Fenerbahçe kupa finalinde önce sol bek sonra sağ bekti. Sezon içinde yine büyük değişimler gösterdi. Sezon başında transfer edilirken ne yapacaklar bu adamı diyordum ama şimdi sözümü geri alıyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir