16 Mayıs 2009 Cumartesi

Gel Gel Sudan Ucuz Tuncay'a Gel

Takım için savaşmasını göz önünde bulunduracak olan M’Boro yönetimi, milli yıldız için sadece 5 milyon euro bonservis ücreti talep etmeye hazırlanıyor. Devre arasında Chelsea’den gelen 8 milyon paundluk teklif az bulan Boro’nun küme düşen takıma gelir kazandırmak için fiyat düşürme kararı aldığı ifade ediliyor.

Ada’da ilk sezonunda küme düşme şoku yaşayacak olan Tuncay Şanlı’ya Aston Villa başta olmak üzere bazı Premier Lig ekiplerinin yanı sıra Dortmund’un da talip olduğu belirtildi.

Vatan Gazetesinin haberine göre Tuncay'ın bonservis bedeli 5 milyon euroya kadar inmiş. Eğer haber doğruysa Tuncay için çok güzel haber. Boro'da çok seviliyor aslında hatta geçtiğimiz hafta içinde en yakın rakibine %70 gibi büyük bir fark atarak Middlesbrough'nun en sevilen futbolcusu seçilmişti. Bugünkü lig maçında ödülünü alacak. Fakat Boro'nun ligden düşeceğinin kesinleşmesinin ardından Tuncay'ın transferi kesinleşti. Avrupa'da kalmak isterse transfer olacağı takım hakikaten çok başarılı bir transfer gerçekleştirecek. Çünkü Tuncay gerçek bir takım oyuncusu olmasının yanı sıra çokta ucuz yukarıdaki habere göre. Ne yalan söyleyeyim gitmesini istediğim tek takım var Tuncay'ın. E tabiki Galatasaray. Bu arada birde dipnot. Tuncay Euro 2008'in gol yemeyen tek kalecisi :)

2 yorum:

  1. Ama Tuncay şimdilik Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini çok sefer dile getirdi Serap

    YanıtlaSil
  2. Evet malesef öyle. Bakma benim gönlümden geçende Avrupa'da hatta İngiltere'de kalması hatta ikinci bir Tugay vakası yaşanması ama işte insan istiyor :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir