16 Mayıs 2009 Cumartesi

Fenerbahçe'de Musluklar Kapanmaya Başladı


Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım, bu haber doğru çıkarsa büyük yara alabilir. Brezilya'nın güvenilir haber kaynağı O Globo, Roberto Carlos'un 5 aydır ödemelerini alamadığını ve FIFA'ya başvurduğunu iddia etti. Flamengo takımının bunu fırsat bilerek Carlos'u transfer etmek istediği de öne sürülenler arasında. Bu haber Fenerbahçe camiasını çok kızdıracak. Brezilya basını, Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos'un, alacaklarını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğunu yazdı. O Globo gazetesinin bugünkü gazetesinde konuyu ele alan köşeyazarı Ancelmo Gois, yazısında, inandırıcı kaynaklardan elde ettiğini söylediği ilginç bilgiyi aktardı. Buna göre Roberto Carlos'un, yaklaşık 5 aydır birikmekte olan alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Fenerbahçe kulübünü FIFA'ya şikayet ettiği öne sürülüyor.

Hiç alışık değiliz dimi böyle haberlere. Ekonomi diyince Fenerbahçe'de akan sular dururdu ama kriz onlarıda vurmaya başlamış. R.Carlos kulübü Fifa'ya şikayet etti deniliyor. Haberin doğruluk değerini bilemeyeceğim ama dün Gürcan Bilgiç'de Fenerbahçe ekonomisinin iyi yönde olmadığını söyledi. Ayrıca Şadan Kalkavan ekonomik olarak birşey bilmediklerini hiçbirşeyin şeffaf olmadığını belirtti. Kriz ortamı bütün kulüpleri bile vurmuşa benziyor. Aziz Yıldırım'ın ekonomik başarıları gözden kaçmaz ama ekonomik olarakda bu sezon olumlu işler yapmadı. Güiza büyük maliyet aldı bekleneni göremedi. Roberto Carlos 36 yaşında sözleşme yeniledi şimdi paramı alamıyorum diyor. Aragones zaten büyük vurgun. Başarıların yanında başarısızlıklarıda görmek lazım. Deivid'le falan sözleşme yenilendi. Üstelik futbol takımında büyük revizyon olacağı söyleniyor. Sözleşme uzatılan yabancılar piyasada yokki onu ne yapacaksın. Sözleşmeleri mi iptal edeceksin anlamadım. Üstelik bu kriz ortamında büyük transferler nasıl gelecek. Fenerbahçe'de kaynak nereden geliyor bunlar bilmiyoruz. Gerçekten hiçbirşey şeffaf değil. Fenerbahçe'nin ekonomik yapısı herkesin kafasında soru işareti. Aziz Yıldırım'ın koltuğu ciddi şekilde sallanıyor.

Roberto Carlos Flemengo yolundaymış ayrıca. Kariyerinin son 1-2 yılınıda orada geçirmek istiyor anlaşılan. Bu yaşta Türkiye'de işi neydi bilmek imkansız. Böylesine yaşlı oyuncuları Katarlaşırcasına ülkemizde tutmayı anlamıyorum. 

2 yorum:

  1. Her yazılana inanırsak evet o zaman inanırız ama Carlos'un parasını alamadığına falan inanmıyorum ben..

    YanıtlaSil
  2. Goal önemli kaynak, Türk basınının haberi değil bu.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir