26 Mayıs 2009 Salı

Kobe ve Serçe Parmağı

LA Lakers'ın süper yıldızı Kobe Bryant, sağ el serçe parmağından olması gereken operasyonu ertelediğini ve yaz döneminde tatil yapmak istediğini açıkladı. Bir yerel gazeteye konuşan Lakers'ın süper yıldızı, operasyon sonrası rehabilitasyon programının uzunluğu nedeniyle bunu ertelediğini söylerken, "Ameliyata gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü operasyon sonrası toparlanma süreci gerçekten de çok uzun zaman alıyor. Onun gerçekten de anlamsızdır" dedi.Parmağının durumuna da değinen Kobe, "Parmağımda bir bükülme söz konusu değil. Sadece şişlik var. Bunun da nedeni Houston ile oynadığımız karşılaşmada aldığım darbeden kaynaklanıyor" açıklamasında bulundu.

Her yaz dönemi bu haberleri mutlaka okuyoruz. Kobe'nin zamanında serçe parmağı çıkmıştı ve ameliyat olması gerekiyordu. Ama o takımını yalnız bırakmamak için devam etti. Senelerdirde o parmakla oynuyor. Her yaz ameliyat olacağı söyleniyor ama bir şekilde erteleniyor. Geçtiğimiz yaz Olimpiyatlar var dedi, bu yaz tatil yapacağım dedi oncan önce iyileşmem uzun sürecek takımı yalnız bırakmayayım dedi. Kobe o sakat parmağıyla mutlu gözüküyor. Performansında falan kesinlikle düşme söz konusu değil o parmakla geçen sene MVP bu senede MVP sıralamasında 2. oldu. Kendide açıklamış zaten ameliyata gerek yok ben böyle mutluyum. Bu haberleri konuşmayı bırakalım bence.

Denver serisi Lakers için zorlu geçiyor. Herkesin kafasında Lakers - Cavs finali play-off'lar başlamadan önce berlirmişti ama batıda Lakers'ın doğuda Cavs'ın işi çok zor. Önce Houston şimdi Denver Kobe ve Lakers'ı çok zorluyor. Hatta Denver Lakers'a göre daha iyi görüntü çiziyor. Serçe parmağıyla Kobe NBA finalini Lakers'a getirebilecek mi acaba. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir