26 Mayıs 2009 Salı

Galatasaray'da Kaleci Operasyonu Başladı

Galatasaray Kulübü, Manisaspor kalesinde sergilediği başarılı performansla siyah-beyazlı ekibin Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından da (A) Milli Takım kadrosuna alınan Ufuk'a resmen talip oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten gelen teklifi doğrulayan Manisaspor Başkan Kenan Yaralı, "Galatasaray Ufuk için bir miktar paranın yanı sıra futbolcu takası teklif etti. Oyuncu seçimini de bize bıraktılar. Konuyu değerlendiriyoruz. Ufuk'u sattığımız taktirde çok iyi bir kaleci almak zorundayız. Kesin kararımızı bir iki gün içinde vereceğiz" dedi.

Önce Leo Franco ile anlaşan Galatasaray ikinci isim olarakda Ufuk Ceylan düşünülüyor. 22 yaşındaki Ufuk Bank Asya'da oynamasına karşın gösterdiği iyi performansa karşın Milli Takım'a da seçilmişti. Manisasspor'un da Süper Lig'e çıkmasında büyük başarılar gösterdi. Galatasaray'ın transferi önceden halletmesi çok güzel. Ufuk Ceylan müthiş yetenek Leo Franco'dan sonra uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini devralacak kapasitede. Transferi konusunda futbolcu takasıda düşünülüyor acaba bazı gençler kiralık mı verilecek yoksa bonservisiyle mi bilmiyorum. Aydın Yılmaz'ın ismi geçiyor bu takasta. Keşke Manisasspor'dan Ferhat Öztorun'u da alabilsek. Zamanında Hakan Balta karşılığı takas etmiştik yani Galatasaray ve Manisasspor bu takaslara alışıktır. 

Bu iki kaleci transferiylede Aykut Erçetin ve Orkun Usak'ın bileti kesilmişe benziyor. Aykut bu saatten sonra oynayacağı takıma gidecektir. Orkun ise Galatasaray'da kalecilik yapacak kapasitede olduğunu düşünmüyorum çünkü Beylerbeyi'nden genç Fırat geliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir