1 Mayıs 2009 Cuma

Lincoln Dosyası


Adnan Polat Bilkent Üniversitesinde katıldığı panelde bazı açıklamalar yapmış. Genelini okudum günah çıkarmaya, kendini affettirmeye ve şimdiden gelecek seçim hazırlıklarına başladığını hissettim. Ama ben Lincoln ile ilgili olan bölümü paylaşmak istiyorum:

Lincoln’ün 249 bin Euro para cezasına çarptırıldığını anımsatan Polat, “Onun yetenek ve kariyeriyle ilgili konuşmaya gerek yok. Florya’da bir yönetmelik var. Lincoln geçen yıl da aynı oranda bir cezaya çarptırıldı. Bahsettiğimiz insanların 18-30 yaş grubundaki gençler olduğunu ve hata yapabileceklerini unutmayalım. Florya’da ciddi sevgi ortamı var. Kavga etseler bile zaman zaman sevgi ve saygıları eksik olmuyor. Lincoln’den beklentilerimiz vardı, ancak karşılığını alamadık. 5 hafta dolmadan genel yorum yapmak istemiyorum. Katkısı olan herkesi tutarız. Faydası olmuyorsa, zarar veriyorsa sabrımızın sonu vardır. Yollarımızı o zaman ayırırız” dedi.

249 bin Euro ceza, bir bu kadar da geçen sene ceza almış. Yuvarlak hesap 500 bin euro ceza diyelim. Bu paraya kulüp kuruyor Samsun Basket üstelik şampiyonluğa oynuyor. Lincoln kendisinden beklenenleri inanılmaz derecede karşılayamadı. Sürekli kötü gitse bir şey demiyeceğim kötü futbolcu diyeceğim ama bu sezon içinde çok iyi zamanlarıda oldu. Neden bu dengesizliği, tutumu anlayamıyorum. Gitmek mi istiyorsun deniliyor yok diyor, kalmak istiyorum diyor ama sorumsuzluğu en üst seviyede. İki senede 500 bin Euro cezayı verecek kadar da gözü kara. Bu blogda Lincoln hakkında uzun uzun yazdım. Adnan Polat'da anlamış olacakki Lincoln'ün vadesi doldu artık. Aldığı paranın hakkını vermiyor, kulüp içindeki dengeleri inanılmaz şekilde bozuyor. Verilecek ilk teklife yollanması gerekiyor Lincoln'ün. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir