7 Mayıs 2009 Perşembe

Liseli-Alaylı Çekişmesi

Bu arada geçen hafta başında başlayan olağanüstü kongre için imza kampanyasında 1000 kadar üyenin imzasının toplandığı ve olağanüstü kongre için harekete geçilmesi için ivme kazandırdıkları öğrenildi.

Ancak sarı kırmızılı kulübün eski başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat'ın birçok icraatını beğenmemesine rağmen imza kampanyasına karşı çıktı. Eski başkanın imza kampanyasını yürüten üyelerle görüşüp, bu gelişmenin Galatasaray'a zarar vereceğini anlattığı ve imza kampanyasının hayata geçirilmesini önlediği öğrenildi. Canaydın'ın girişimleri üzerine oloğanüstü kongre için toplanan imza kampanyası şimdilik rafa kaldırıldı.

Kim derdi ki bir gün Özhan Canaydın'ın Galatasaray Başkanını muhaliflerin elinden kurtaracağını. Hemde vaktinde herkes kendisine muhalifken.. Adnan Polat'a karşı sağlam bir muhalefet oluşmaya başladı son aylarda. Camianın önde gelenlerinden Alp Yalman, Faruk Süren, Özhan Canaydın gibi baba isimler Adnan Başkanın yanında olsada hatırı sayılır bir çoğunluğunda Adnan Polat'ın karşısında olduğu bariz bi şekilde görülüyordu. Şimdi ise dile getiriliyor. İmza kampanyaları bu dile getirme zincirinin en son halkası. Bu halkayı oluşturan kesim ise Galatasaray Lisesi mezunlarının bir kısmı. Alaylı-Liseli çekişmesinin yeniden hortlamasını durdurmaya çalışan ve habere görede başaran isim ise Özhan Canaydın. Özhan Başkanın liselilerden olduğunu biliyoruz. Fakat alaylı tarafın en kuvvetli isimlerden bir tanesi olan Adnan Polat'ında Özhan Canaydın'ın ekibinden başkanlığa gelişi Özhan Beyin bu defa alaylı kesime biraz daha yakın durmasına sebep oluyor şüphesiz. Galatasaray'ın bir bütün olduğunu, sadece liseye ait bir klüp olmadığını, bir vizyon takımı olduğunu bir gün anlamak temennisiyle..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir