22 Mayıs 2009 Cuma

Mourinho Başladığı İşi Yarım Bırakmaz

İtalya'da Serie A Şampiyonu FC Inter'de, teknik direktör Jose Mourinho, Real Madrid'in başına geçmesinin muhtemel olduğuna ilişkin iddiaları bugün yaptığı bir açıklamayla yalanladı. Jose Mourinho, İtalyan Sky Televizyonu'na verdiği demeçte, ''Ben, yüzde 99.9 Inter'de kalacağım. Ama gelecek sezon Real Madrid'i çalıştıracak olan teknik adam da şanslı bir insan'' dedi. Mourinho, bu demeçle, FC Inter'i 1 yıl çalıştırmasının ardından Real Madrid'den gelen öneriyi ciddi biçimde değerlendirmek için zaman istediği yönündeki haberleri de yalanlamış oldu.

Perez şimdiden kesin başkan seçileceğine inanıyorki çalışmalara hızlı başladı. Birçok ünlü futbolcuya teklif yaptıktan sonra teknik direktör konusunu halletmeye çalışıyor. Önce Wenger'e gitti biraz kafasını karıştırdıktan sonra olumsuz yanıt alınca ibreleri Mourinho'ya döndürdü. Mourinho her zaman İspanya'da çalışmak istediğinin altını çizmiştir. Real Madrid veya Barcelona kafasında hep olacak. Yalnız teklif ne kadar iyi olursa olsun bu sezon Inter'le Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı hüsranı unutturmak istiyor. Çok iddalı gitti istediğini yapamadı. Ligde şampiyonluk zaten dört senedir Inter'in o Avrupa'da başarıyı istiyor. Gelecek sezonada Inter birçok transfer yaparak çok daha güçlü girecek. Kesenin ağzını açacaklar yani Mourinho'da böyle fırsatı hayatta kaçırmaz.

Moratti'de zaten Mourinho'nun kalacağını sözünün eri olduğunu söylemiş. Gerçektende öyle. Söylemleri ile, yaptıkları ile ne kadar antipatik olsada Mourinho sözünün eridir ve başladığı işi yarım bırakacak karakterde isim değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir