12 Mayıs 2009 Salı

Türk Telekom Arena 2010'da Hazır

Türk Telekom Arena'nın ikinci ayak tanıtımı için Bakırköy Titanic Port Hotel'de düzenlenen toplantıya Başkan Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Başkan Adnan Polat, toplantıda yaptığı konuşmada, Türk Telekom Arena projesinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, ''Bu büyük projelerde zaman zaman sıkıntılar, gecikmeler olabiliyor. Stadımızın 2010-2011 sezonunda açılacağından hiç tereddüdümüz yok. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz'' dedi.

Yeni stadın Galatasaray ile ilgili önemini artık anlatmaya gerek yok. Bu stad Galatasaray'ın geleceği ve bütün umutlar buna bağlanmış durumda. Faruk Süren dönemlerinin projesi olan bu proje çok fazla rötar yaptı, büyük sancılar çektirdi, hala da çok uğraştırıyor ama bitecek. Yeni stadımız 2010-2011 sezonu için hazırlanacak. Şu anda satışa sunulan 150 locanın 73'ü satıldı ve sağlanan gelir 22 milyon euro. Daha kombineler, VIP koltuklar var. Ayrıca stad sadece maçlar için değil üstünün kapanabilmesi için birçok organizasyonda kullanılabilecek. Özhan Canaydın'a bu konuda teşekkür etmek gerekiyor sportif açıdan ne kadar başarısız olursa olsun bu stad için büyük çabalar gösterdi. Mustafa Sarıgül'ün bu projesi geliştirildi ve bugünkü halini aldı. Uluslararası başarılar için, akıllarda kalabilmek için stad çok önemli. Avrupa maçında gelen rakipler bu stadı görüp etkilenmeliler. Ali Sami Yen'in takım üzerinde inanılmaz bir enerjisi vardı kabul ama dünya kulübüne bu tür stadlar yakışıyor. Stadyum bitince Türkiye'nin en modern stadı olma özelliğinide kazanacak. Türk Telekom isim hakkınıda satarak zaten iyi para kazandık. Ayrıca sponsporlukta imzaladık. Bu sponsorluk çok şeye gebe yani geliştirilebilir. Basketbol takımları için bile düşünceler var. Arazi Galatasaray'a tahsis edildiğinden oranın adı Ali Sami Yen spor kompleksi. Yani sadece futbol stadıyla kalınmayacak basketbol salonuda yapılacak. Ayrıca şu an gelen 22 milyon euro ilede Galatasaray'ın uzun zamandır uğraştığı Sportif AŞ ile Futbol AŞ birleştirilecek ve oradan giden gelir kaybınında önüne geçecek. Yeni sezonda futbol takımımız ve diğer branşlarımız içinde önemli transferler yapılacak.

2010 kongre yılı. Adnan Polat'ın karşısında güçlü yönetim oluşturma hedefleri var. Adnan Öztürk'ün yanında birleşiyorlar. Adnan Polat geldiğinden bu yana büyük prestij kaybetti. Artık başarısız olma lüksü hiç kalmadı, yatırımları yapmak zorunda. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir