11 Haziran 2009 Perşembe

Ne Halin Varsa Gör Mehmet

Bu haftaki anketlerimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Şimdi ilk anketimiz Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard ile ilgiliydi. Dedik ki sizce Rijkaard Galatasaray'da başarılı olur mu? Gerçekten çok güzel bir katılım sağladık öncelikle oylayan herkese sonsuz teşekkürler. Anket şıkları ise evet başarılı olur, hayır olamaz, başka takımlıyım ben ve kararsızımdı. Sportif Cümleler takipçilerinden Rijkaard'a güven oyu çıktı. Kullanılan 80 oyun 56'sı ki %69'luk yüksek bir orana tekabül ediyor evet Rijkaard başarılı olacak şıkkına gitti. İkinci en yüksek oran ise 15 oy ve %18 ile başka takımlıyım ben şıkkına aitti. Demekki bizi sadece sarı kırmızıyı sevenler değil bir çok farklı takıma gönül veren arkadaşlarımızda takip ediyor bu çok mutlu etti. 3. sırada yer alan şık ise yok başarılı olamaz şıkkıydı ki 6 oy aldı. Son şık ise 4 oyla kararsızım şıkkına gitti.

Değişik bir şey denedik bu hafta iki anket birden verdik yayına. İkinci anketimiz yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferi ile ilgiliydi. Ben bir Galatasaray'lı olarak işin geyiğindeyim artık açıkçası. Fenerbahçe'li ve Beşiktaş'lı arkadaşlar bana kızmasın. Eğer biraz dışardan bakabilirlerse durumun sahiden trajikomik bir hal almaya başladığının farkına varacaklar. Neyse daha çok kızdırmadan ankete geçeyim. Şimdi sorumuz şuydu; Mehmet Topuz konusundaki fikriniz nedir? Şıklar Beşiktaş'a gitmeli, Fenerbahçe'ye gitmeli, ne hali varsa görmeli (ki geyik dediğim kısım tamda burasıydı) ve bu Kayseri ne yapmak niyetinde şeklindeydi. Bu anketin beni şaşırtan kısmı benim şaka amaçlı koyduğum ve oyumuda o yönde kullandığım ne hali varsa görmeli şıkkının anketin birinci sırasında yer alması. Ne hali varsa görmeli şıkkı 32 oy ve %46 oran alarak anketin ilk sırasında yer aldı. İkinci sırayı Mehmet'in son haberlere göre gönlünün olduğu Beşiktaş 18 oy ve %26 oran ile aldı. Üçüncü sırayı 12 oy ve %17 oran ile Kayseri'ye eleştrilerin olduğu şık olan bu Kayseri ne yapmak niyetinde alırken son sıraya aslında Mehmet'in teorik anlamda sahibi olan takım Fenerbahçe 7 oy ve %10 oran ile sahip oldu. Demekki herkes farkında bu işin suyunun çıktığı. Neyse olayın bütün tarafları için en hayırlısı neyse o olsun.

Gelelim yeni anketlerimize. Şimdi ilk anketimiz İspanya'nın müthiş ikilisi Barcelona-Real Madrid ile ilgili. Malum Barcelona bu sene Real'i tam manasıyla ezdi. Şampiyonlar ligi şampiyonluğu mu ararsınız, lig şampiyonluğu mu ararsınız, kral kupası mı ararsınız, 6-2'lik hezimet mi ararsınız? Şimdi yaptıkları ve yapacakları transferler ile sizce Real Barça'yı yakalayabilecek mi? İlk anketimiz bu. İkinci anket ise kendimizi biraz şımartmak niyetindeyiz. 3. ayımızı doldurduğumuz bu hafta içinde size 3 ay içinde ne kadar beğendirebildik kendimizi bunu merak ediyoruz. Sizce Sportif Cümleler adına yakışır işler yapıyor mu? Başarılı oldu mu? Şimdiden oylarınız için teşekkürler.

2 yorum:

  1. İspanyol çekişmesi konusunda emin değilim Real Madrid'i tuttuğumdan dolayı o yönde şıkka oy verdim.

    Emin olduğum birşey varsa o da müthiş olduğunuzdur...

    YanıtlaSil
  2. Aslında Barcelona'nın çıkışı gerçekten takdire şayan ama Real'in transferleri çok sağlam. Yinede Ibrahimovic'i alabilirlerse Barcelona'ya yetişmek zor olacak. Gerçi mayası tutar mı tutmaz mı buda önemli.

    Bizle ilgili yorum için ayrıca teşekkürler :)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir