11 Haziran 2009 Perşembe

Ne Dönüyor Orada? {Arda Turan-Emre Belözoğlu}

Mehmet Demirkol öyle bir iddia attı ki ortaya tam manasıyla buyrun cenaze namazına denilecek cinsten. Dünden beri çalkalanıyor tüm piyasa adeta. Şimdi konu şu; Mehmet Demirkol Milliyet'teki yazısında menajerliği kendine konu olarak seçiyor ve başlıyor yazmaya. Laf dönüp dolaşıp menajer-futbolcuya geliyor. Aslında Mehmet Demirkol direkt Arda Turan yada Emre Belözoğlu ismini vermiyor. Diyor ki; "Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu menajerlik yapıyor, Galatasaraylı yıldız da ona bağlı" Bu cümleyi gören Fanatik gazeteside bu futbolcuların Ahmet Bulut önderliğindeki Arda Turan, Okan Buruk, Emre Belözoğlu üçlüsü olduğunu söylüyor.

Konu ile ilgili olarak Ahmet Bulut şu açıklamayı yapıyor; "Okan Buruk ile Galatasaray'da futbol oynarken aynı evi paylaştık, daha sonra ben futbolu bırakınca menajerliğini yapmamı önerdiler ve işe böyle başladım. Şu an bir tane futbolcu gelsin, Okan Buruk ya da Emre Belözoğlu menajer sıfatıyla benimle görüştü desin bugün menajerliği bırakırım. Bu iddialar tamamen paranoya. Bana hiçbir futbolcum, başka bir futbolcunun menajerliğini al tarzında öneri de bile bulunmamıştır. Birçok menajer böyle çalışıyor. Bunlar tamamen kıskançlıktan ortaya çıkıyor, çünkü benden korkuyorlar. Her futbolcu bizimle çalışmak istiyor ve bu nedenle bu iddialar ortaya çıkıyor. Mehmet Demirkol ve Fanatik Gazetesi'ni de bu iddiaları açıklamaya çağırıyorum." Yani işler şimdilik karışmış durumda. Gözler yeniden Mehmet Demirkol'a çevrilmiş durumda.

Şimdi benim şahsi görüşüm şu şekilde; bu haberi bir başkası yapsaydı çok kaale almazdım aslında fakat Mehmet Demirkol boş bir insan değil bence. Birde bu konuda ismi geçenlerin yani Arda-Emre-Okan üçlüsünün arasındaki bağda ya acaba mı dememe sebep oluyor ne yalan söyleyeyim. İnşallah doğru değildir bu konu. Arda'ya örnek olabilecek son isimdir herhalde Emre ve Okan. Yurt dışı dönüşlerinde ikiside ezeli rakiplere gitti evet ama örnek olamamaları bundan sebepli değil. Çok yanlış transfer politikaları izlendi ikisi adınada Arda'nın yaşındayken bu yüzden yanlış isimler. Ahmet Bulut'a gelince. Adını duyduğum ilk günden beri çok büyük antipatimi kazandı bilmiyorum neden. Neyse uzatmayayım konunun özeti şu; "delinin biri kuyuya bir taş atar kırk akıllı çıkaramaz." Hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir