29 Temmuz 2009 Çarşamba

2009-2010 Formaları {Kolaj}

Bu kolaj yazısına Rapid Wien'in ilginç forma tanıtımını eklemeden olmazdı. Rapid yöneticileri forma tanıtımında yaratıcı bir fikir bulmuşlar. Şehrin sembollerinden biri olan ve Viyana Şehir Parkında bulunan ünlü sanatçı Johann Strauss anıtı önünde yapılmış forma tanıtımı. Johann Strauss Wien şehri için sembol isimlerden biri olduğundan Rapid forması giydirmişler. Formayı giydirme fikri bir hayli ilginç geldi bana. Tabi ilginç olduğu kadar hoşta bir ayrıntı. Rapid Wien'in yeşil-beyaz çubuklu forması Adidas tarafından hazırlanıyor.

İlk resmimiz Yunanistan'ın köklü kulüplerinden Aek'ya ait. Orjinal renkleri sarı-siyah olan Yunan ekibinin formasının bilhassa yaka kısmındaki ince çizgiler çok şık bir görüntü oluşturuyor. Bu formayı Aek deplasman forması olarak kullanacak. İkinci resim ise İskoç ekiplerinden Aberdeen'e ait. Nike formalarının şüphesiz en sade ve en şıklarından birisi olan bu forma Aek forması gibi siyah üzerine ince sarı çizgilerden oluşmuş klasik bir Nike forması görüntüsü çiziyor.



Aşağıdaki ikilinin ilk forması Brezilya Serie A'nın önemli ekiplerinden Flamengo'ya ait. Kırmızı-siyah renklere sahip formanın tasarımı Nike'a ait. Yatay çubuklu diye tabir edebileceğimiz bir forma. İkinci resim ise Bundesliga (Almanya Birinci Lig) ekiplerinden Arminia Bielefeld'e ait. Orjinal renkleri mavi-beyaz olan ekibin Biefeld Stadı'nda yapacağı maçlarda giyeceği forma aşağıda gördüğünüz forma. Mavi-siyah yatay çubuklu olan bu formanın tasarımı ise Saller'a ait.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir