15 Temmuz 2009 Çarşamba

Bostjan Nachbar Efes Pilsen' de


Çok iyi bir hamle daha Efes' ten. Morris ile kesin olarak anlaşıldığına dair haberler çıkmıştı ama sakatlığı nedeniyle olacak ki vazgeçtiler ve ondan daha kaliteli bir oyuncu olan Nachbar ile anlaştılar. Nachbar geçen sezon Dinamo Moskova' da forma giymişti. Ondan önce de altı sene Nba tecrübesi var.

Efes ile ilgili her yazımızda belirtiyoruz hedef final four olmalı ve hamleler buna göre yapılmalı diye. Efes' te şu ana kadar hep bu doğrultuda hamleler yaptı. Nachbar' ın kalitesi tartışılmaz. Efes' e çok iyi katkı vereceğini düşünüyorum ama bir taraftan da kafamda soru işaretleri yok değil. Nachbar çok iyi transfer ama doğru transfer mi? Aceba atletik bir dört numara daha iyi olur muydu? Bunu zamanla göreceğiz; umarım çok yararlı olur.

Nachbar, Kakiouzis yerine yapılmış bir transfer. Geçtiğimiz sezon Efes' in zaman zaman Kakiouzis' ten bile katkı aldığını düşünürsek; Nachbar' dan çok daha iyi yararlanacağını tahmin ediyorum. Tekrar tekrar hayırlı olsun; en kötü dereceniz final four olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir