20 Temmuz 2009 Pazartesi

Ne Yalan Söyleyeyim Bende..

''Sarı-kırmızılı camiaya çabuk adapte oldum. Özellikle takım içerisindeki arkadaşlık çok üst düzeyde. Teknik direktör Frank Rijkaard, takımın başarısı için olağanüstü çaba gösteriyor. Deneyimlerini bizlere aktarıyor. Galatasaray'ın bu sezon bütün kupalara talip olduğunu vurgulamak istiyorum. Ama öncelikle Tobol maçını düşünüyoruz. Turu geçerek, Galatasaray'a yakışanı yapmak istiyoruz.''

Gökhan Zan bir düğünde verdiği demeçte Galatasaray'a çabuk alıştım diyor. Ben Gökhan'ı ilk defa Tobol maçında Galatasaray forması ile izledim. Hazırlık maçlarını saymıyorum tabi. Gökhan'ı Galatasaray formasıyla gördüğümde hiç yabancılık çekmedim. Parçalı formanın içinde kırk yıllık Galatasaray'lı gibi rahat ve kendinden emindi. Hani bir panik bir yadırgama olmadı. Normalde böyle bir durumda göz aşinalığından Beşiktaş forması ile görmeye alışkın olduğum Gökhan Zan'ı sarı-kırmızı içinde görünce rahatsız olmam gerekiyordu ama olmadı. Yandaki resimde Tobol maçından Milan'ın attığı gol sonrası sevinç karesi. Aslında kafamda böyle endamını gösterebileceğim bir resim eklemek vardı ama bunu bulduk sağlık olsun. Gökhan Zan'da Galatasaray camiasına bir kez daha hayırlı olsun. Benim bile bu tutuculukla içime sindiyse millet çoktan beğenmiştir sanırım.

Tobol maçınada değinen Gökhan; "1-1'lik skor bizim için avantaj. Ama yine de işi sıkı tutarak, turu geçmek istiyoruz. Ayrıca ilk kez Ali Sami Yen Stadı'na seyircimizin karşısına çıkacak olmam da bana heyecan veriyor. Turu geçeceğimize inanıyorum'' diyerek Galatasaray'lı taraftarların endişelenmesine lüzum olmadığınıda gösterir gibiydi. Sahi Gökhan Samiyen'e ilk defa çıkacak değil mi? Şu perşembede gelse artık yahu. Özledik mabedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir