8 Ağustos 2009 Cumartesi

2009-2010 Formaları {Süper Lig Takımları #1}

Bugün Süper Lig takımlarından 4'ünün formalarını yazıyoruz. 4 büyüklerin formalarını zaten yazmıştık daha önce. Beğendiklerimden 4'ünü seçtim bugün. Formaların tamamını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Antalyaspor
İlk forma Antalyaspor forması. Antalyaspor formaları Puma tarafından hazırlanıyor. İlk forma çubuklu tamam onda bir numara yok. Ama ikinci forma çarpraz olarak ikiye bölünmüş. Bir takımın formasına benzetiyorum ama hangi formaya benzettiğimi çıkaramadım.

Kayserispor
İkinci forma Kayserispor forması ki benim favori takımlarımdandır. Renkleri sarı-kırmızı ya o yüzden. Kayseri formaları Adidas tarafından hazırlanıyor. İlk forma yine çubuklu ama arka kısmında numaraların yazdığı kısımdaki sarının tonuna hayran kaldım. Kaleci formalarıda güzelmiş. Antrenman forması gibi tek kolu siyah falan gayet güzel bence.

İstanbul Büyükşehir Belediye
3. forma İstanbul Büyükşehir Belediye forması. İşte nadir Nike formalarından birisi. İncecik çizgiler tek renkler falan sadeliğin şıklığı bu olsa gerek. Turuncu ve farklı renkteki forma olan mavi forması ile sezonun favori formalarından bir tanesi oldu bile.

Bursaspor
Son formalarda Bursa'dan geliyor. Puma tarafından tasarlanmış formalar. Yatay çubuklu formasını beğendim Bursa'nında. Yanındaki forma sadece beyaz. Yalnız Bursa'nın formasındaki fontları beğendim. 4 takımımıza 2009-2010 sezonunda başarılar dilerim.

2 yorum:

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir