9 Ağustos 2009 Pazar

2009-2010 Formaları {Süper Lig Takımları #2}

Bugünde dünün devamı olan Süper Lig takımlarının formalarını incelemeye devam ediyoruz. Dün; Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediye formalarını yazmıştık. Bugünde Eskişehir, Gaziantep, Diyarbakır ve Ankaragücü'nü yazacağız. Formaların tamamını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Eskişehirspor
İlk formamız Eti sponsorluğunda Puma tarafından hazırlanan Eskişehirspor forması. Kırmızı-siyah takımın iki klasik forması var. Biri parçalı diğeri çubuklu olmak üzere. Forma tanıtımında kaptanları Ümit Karan'ın adını ve forma numarasını kullanmışlar. Bu sırtta ad yerine reklamın olduğu formalarda canımı sıkmaya başladı. Biliyorsunuz artık şortlarada reklam alınabilecek. Plaka gibi yazılar düşünebiliyor musunuz? Korkunçtanda öte bir durum bu benim için.
Gaziantepspor
İkinci formamız tek olarak seçtim özellikle çünkü çok beğendiğim formalardan bir tanesi daha. Gaziantep forması bu sene siyah ağırlıklı olacak. Tıpkı Eskişehir gibi Gaziantep'te kırmızı-siyah forma kullanıyor. Ama Antep forması siyah zemin üzerine kırmızı çizgiden oluşuyor.

Diyarbakırspor
3. formalar ligin yeni ekiplerinden Diyarbakırspor'a ait. Erhan Şentürk var Diyarbakır'da dolayısıyla bir gönül bağıda mevcut. Diyarbakır rengi yeşil-kırmızı biliyorsunuz. Ama ben nispeten daha sade olan bu iki formayı seçtim. Bilhassa ilk formaları çok hoşuma gitti. Beyaz formanın göğüs kısmında kırmızıdan beyaza giden kıvrımlı şerit çok şık olmuş.

Ankaragücü
Aslında renkleri hasebiyle pekte hazetmediğim takımlardandır Ankaragücü. Ama yukarda Allah var formalarını beğendim. Lescon tarafından hazırlanmış formaları. Turkcell sponsorluğunda tabi. Bu yatay çubuklu formaları bu sene bir hayli yazdım çizdim. En aklımda kalanıda Celtic formasıdır. Celtic formasından sonra en uyumlu renk olarak Ankaragücü formasını gösterebilirim. Tasarlayanların ellerine sağlık. 4 ekibimize 2009-2010 sezonunda başarılar dilerim.

1 yorum:

  1. ankaragücü formasını lescon deil lotto yapmaktadır bu bir bzm dalton forma dediğimiz szn yatay çizgili forma dediğiniz formayı türkiyede ilk giyen takım Ankaragücüdür bu iki sen sevmesende seveni tam sever hbrin olsun buda üç yorumun için sal

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir