13 Ağustos 2009 Perşembe

Geçmiş Olsun Ömer Üründül

Dünkü Ukrayna maçında yorumculuk yapan Ömer Üründül maç bitiminde yayın kulübesinden inerken merdivenlerden ayağı kaydı ve 8 metre yükseklikten yere düştü. Üründül acilen hastaneye kaldırdı ve ilk müdahalesi burada yapıldı. Çekilen röntgen filmlerinin ardından Fibula kemiğinin kırıldığı anlaşılan Üründül, doktorların ameliyat olması için yaptıkları teklifi reddederek ameliyatı Türkiye'de olmak istediğini söyledi. Dün gece saatlerinde ambulans uçakla Türkiye'ye sevkedildi. Spor yorumcusu Ömer Üründül yaşanan talihsiz kaza ile ilgili şunları söyledi: "Ukrayna'da ne yayın imkanları düzgündü ne de yayın kulübesi. Çok yüksek bir yerde bize derme çatma bir yer verdiler. Ne inmek ne de çıkmak mümkündü zaten. Maçtan sonra o kulübeden inerken merdivenlerinde ayağım kaydı ve çok kötü düştüm. Buna da şükür tabi. Düştüğüm sırada kafamı da çarpabilirdim. 7-8 metreden düşüp de kazayı bununla atlatmakta önemli bir şans..." Haberin kesinliği hakkında çok sağlam bir bilgi olmamakla birlikte doğru olmamasını dileyerek eğer doğruysa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

2 yorum:

  1. Haber kesin ve doğrudur. Hatta ciddi bir kırık olduğundan dolayı normal uçakla değil Türkiye'ye ambulans uçakla geldi. Kırık kalça kemiğinde ve muhtemelen platin de takılacak. Yorumlarını değil de kendini severiz. Geçmiş olsun Ömer Üründül.

    YanıtlaSil
  2. Haberi ilk yazdığımda biraz araştırmış ve sadece Hürriyet'te görmüştüm haberi o yüzden emin olamamıştım. Doğruymuş malesef. Bi an önce şifa bulur inşallah.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir