15 Ekim 2009 Perşembe

Devler Ligi İkinci Maçlar {14 Ekim}

Dün akşam Devler Ligi'nde ikinci maçları izledik. İlk maçta Hakan Ünsal & Devler, Bolic & Devler'e karşı oynadı. Maçtan önce soyunma odalarından alınan görüntüler iki takımın da maça ne kadar istekli başladığını gösterir gibiydi. Fikret Engin'in anlattığı maçı Erman Toroğlu yönetiyordu yine. İki takımdan Elvir Bolic'in takımı ilk maçında Tanju & Devler'e penaltılar sonucunda 6-5 yenilmişti hatırlarsınız. Hakan Ünsal'ın takımının ise bu ilk maçıydı. Maçın ilk golü Ahmet Yıldırım'dan geldi henüz 2. dakikada. Maçın başında Hakan Ünsal'ın takımı öne geçti. Dakikalar 15'i gösterdiğinde ise Saffet Akyüz durumu 2-0'a getirdi. Fakat ilk devre bitmeden Zafer Bolic & Devler'in umutlarını yeniden artıran isim oldu. İlk yarı 2-1 Hakan Ünsal'ın takımının üstünlüğü ile bitti. İkinci yarının 5. dakikasına Ahmet Yıldırım'ın attığı güzel gol Hakan Ünsal ve takımını 3-1 öne geçiren gol olmuştu. 23. dakikada Ümit Davala'nın ters vuruşunda top ağlarla buluştu ve Bolic'in takımı 2. golünü atmış oldu. Bu golden 3 dakika sonra Ahmet Yıldırım hat-trick yaparak takımını 4-2 öne geçirdi. Bu gole cevap Bolic'ten, Bolic'e cevap ise Hakan Ünsal'dan geldi. Maç atılan son goller sonucunda 5-3 Hakan Ünsal ve takımı lehine bitti.

İkinci maçta ise Nouma ile Sergen'in takımları karşı karşıya geldi. Maçın ilk golü Nouma'nın takımı adına Bayram'dan geldi. İlk yarının son anlarında Sergen'in takımı adına Oktay topu ağlarla buluşturarak maçta durumu 1-1'e getirdi. Fakat uzatma dakikalarında ilk yarının 1-1 bitmeyeceğini söyleyen Sergen'in takımı önce Mustafa Doğan sonra da Sergen'le bulduğu 2 gol ile devreyi 3-1 önde kapattılar. İkinci yarının hemen başında sahnede yine Oktay vardı ve takımını 4-1 öne geçiren golü attı. 19. dakikada Nouma takımının 2. golünü attı. Bu golden hemen sonra yakaladıkları bir kontrayı Yusuf ile değerlendiren Nouma'nın takımı durumu 4-3'e getirdi. Dakikalar 25'i gösterirken Ali Eren, Nouma'ya bomboş pozisyonda bir pas çıkardı ve Nouma'nın attığı gol ile durum 4-4 oldu. 4-2 geriden gelen Nouma'nın takımı durmak bilmiyordu bu dakikalarda Bayram'ın kullandığı vuruş ağlarla buluşunca maçtaki eşitlik bozulmuş durum 5-4 olmuştu. Maçın normal süresinin bitmesine 1 dakika kala Sergen takımı adına kullandığı penaltıyı gole çevirdi ve durumu 5-5'e getiren isim oldu. Uzatma dakikalarında Sergen'in takımından Kaan Dobra ve Sergen, Nouma'nın takımından ise Nouma ve Rahim goller bularak maçın normal süresinin 7-7 bitmesine neden oldu penaltılar sonucunda maçı Pascal Nouma'nın takımı kazandı.

İzleyemeyen arkadaşlar Devler Ligi'nin ikinci maçlarını aşağıdaki videolardan izleyebilirler.

Bölüm 1


Bölüm 2


Bölüm 3


Bölüm 4


Bölüm 5


Bölüm 6


Bölüm 7


Bölüm 8


Bölüm 9

1 yorum:

  1. Acun fenerbahçe'nin ve beşiktaş'ın iki tane yabancı yıldızını getirmiş iyi güzelde şimdi diyorum ki ah keşke şurda o hırsı ile hagi'yi de görebilseydik..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir