8 Kasım 2009 Pazar

Tanrım Bu Nasıl Bir Futbol Zekasıdır

Ibrahimoviç'e işte bizler bu yüzden tapıyoruz ve bu özellikleri sayesinde benim en çok sevdiğim futbolcu durumunda. Hakkında sürekli yazdık, ettik, tartıştık ama bir o kadar daha yazabilirim. Allah'ım bu nasıl bir futbol zekasıdır diye düşünmeden edemiyorum. Ne ara kaçacak adamı gördün, aldın topu çektin yukarı doğru sonra bir hareket ve bütün defansı oyundan düşürdün anlamış değilim. Bu arada bir helal de Pedro'ya dememiz gerekiyor. Çünkü Ibrahimoviç'i iyi ezberlemiş ve öyle bir pas atabileceğini düşünmüş. Hazırlanışı itibariyle mükemmel bir gol izledik.

3 yorum:

  1. eto'o dan sonra geri bir adım oldugu düşünenlere en iyi cevabını veriyor ibra

    YanıtlaSil
  2. "Eto'o'dan bir adım geride olduğunu düşünenlere" Mallorca'ya gol pası atarak cevap verilmez. Hele cevap vereceği adam Barca'nın son 2 ŞL finalinde de gol atmış bir adamsa.

    Hep düşündüğüm şeyi yine yazayım.

    Bir Şampiyonlar Ligi grup sonrası tur maçlarında takımına bir maç kazandırsın veya milli takım bazında uluslararası bir turnuvada takımını taşısın o zaman gözüme girecek. O zamana kadar Zaragoza'ya, Reggina'ya atsın dursun...

    Topukla pas veya gol atarak büyük futbolcu olunmuyor...Bizde artist Arif vardı zamanında, bunları baz alacaksak o Ibra'dan beş kat daha iyi futbolcuydu...

    YanıtlaSil
  3. böyle futbolcuların olması hem futbola görsel açıdan güzellik veriyorlar hemde futbolu daha zevkli hale getiriyorlar mesela barcelona maçı varsa yada real madrid mutlaka izlemek isterim .. hangi oyuncu ne yapacak diye merakla izlerim..

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir