18 Ocak 2010 Pazartesi

Futbol Şovu {Antalyaspor 4-3 Fenerbahçe}

Fenerbahçe'nin grubu lider olarak tamamlamayı garantilemesinin ardından Antalyaspor karşısında daha rahat, etliye sütlüye bulaşmayan, kendi halinde bir futbol oynayacağını düşünüyordum. Yani olası bir Antalyaspor galibiyetinde bile Fenerbahçe'nin maçı fazla zorlayacağını düşünmüyordum. Düşündüğüm ve doğru tahmin ettiğim tek konu ise Daum'un yine ideal kadrosuna yakın bir kadroyla maça başlaması oldu. Antalyaspor ise bu maçtan galip ayrılması durumunda gruptan çıkmayı garantileyeceği için bu maçın önemi onlar için daha fazlaydı. Öncelikle maçtan herkesin büyük keyif aldığını düşünüyorum. Fenerbahçe yenilmesine rağmen üstün oynayan taraf oldu ve özellikle ikinci yarıda oynadıkları futbolu çok beğendim. Bilica - Lugano ikilisi bugün kendileri gibi oynasaydı bu maçtan galip ayrılan taraf olacaklardı.

Fenerbahçe'nin Alex - Özer değişikliği ile Gökhan Ünal'ı oyuna sokması maçı bu kadar keyifli yapan unsurlar oldu. Güiza bana sorarsanız çok faydalı bir oyuncu ama yanında ikinci bir santrafor oynarsa. Geçtiğimiz sezon Alex'in sakat olduğu dönemi göz önüne alırsanız Semih ve Güiza harika performans gösteriyordu. Fenerbahçe'de zaten geçtiğimiz sezon en iyi dönemini Alex'in yokluğunda yaşamıştı. Özer Hurmacı, Alex'e göre daha hareketli ve yönlü bir futbolcu. Benim tercihim Özer Hurmacı'dan daha olacaktır. Çünkü Özer'in oynaması durumunda Fenerbahçe çift santraforlu düzene rahatlıkla geçebilir. Gökhan Ünal oyuna girdikten sonra Güiza'nın performansı arttı ve Fenerbahçe hücumları göze hoş gelen görüntüler gösterdi. Andre Santos'un da kendi bölgesi olan sol bekte sezonun en iyi futbolunu sergilemesiyle ben Fenerbahçe'nin ikinci yarıda gösterdiği futboldan büyük keyif aldım. Antalyaspor ise hızlı ve güçlü futbolcuları sayesinde etkili olmaya çalıştı ve Fenerbahçe stoperlerinin evlere şenlik görüntüsü sayesinde dört tane gol buldular. Hatta kaçırdıkları önemli pozisyonlarda var ama aynı durumu Fenerbahçe açısından da söylemek mümkün. Kısacacı harika bir futbol maçı izledik, futbolu seviyorum diyen herkesin büyük keyif aldığı bir maçtı. Eminim Fenerbahçe'lilerin de mağlubiyete rağmen yüzleri gülüyordur.

1 yorum:

  1. Fenerbahce liderligi garantilemedi? Antalya 2 puan gerisinde su anda fb nin ve antalyanin altay spor ile maci var o maci antalya aldigi takdirde antalya gruptan lider olarak cikiyr fb sadece gruptan cikmayi garantiledei ;)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir